Video

Deadpool biedt tatoeages aan in nieuwste 'Deadpool 2' teaser

Aan het "land van Pelé, haarloze genitaliën en het grootste Jared Leto-standbeeld ter wereld."

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 09:59 in Video
Bekijk hieronder de nieuwste teaser voor Deadpool 2. De marketingcampagne van Deadpool 2 bestaat tot nu toe uit originele teaser trailers die net even anders zijn dan het gros van de trailers, die vaak eenzelfde stramien volgen.

Eerst was er de teaser waarin Deadpool Superman persifleerde door twee minuten te doen over het aantrekken van zijn pak in een telefooncel terwijl er verderop iemand werd doodgeslagen, daarna volgde een parodie op televisieschilder Bob Ross (inclusief "happy tree's").

Nu biedt Deadpool in de nieuwste teaser trailer tatoeages aan in het Portugees dat hij zogenaamd via Google Translate geleerd heeft, speciaal gemaakt om in première te gaan op de Comic-con van Brazilië, het ''land van Pelé, haarloze genitaliën en het grootste Jared Leto-standbeeld ter wereld":In werkelijkheid spreekt hij natuurlijk niet echt zelf Portugees, maar is door een vrouwenstem nagesynchroniseerd. De in de teaser vermelde website bestaat wel echt, hoewel je Portugees moet kunnen lezen om te begrijpen hoe aan de tatoeages te komen, als dat al echt mogelijk zou zijn.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Even mijn papegaai praatje houden, want ik val tig keren in de herhaling door het volgende te melden.

BRILJANT!

nooffencetaken

Avatar

WAT EEN MOOI PLAATJE !!!!!!!!!

Maar inderdaad, weer een sterk staaltje marketing

Jack Shit

Avatar

Deze teasers zijn vermakelijker dan de meeste films dit jaar. Kan niet wachten op deze film!

ridjieddo

Avatar

Echt serieus hoe komen ze erop :'D. Heerlijke marketing. Deadpool for president (of the world)!!!!

Frietgezicht

Avatar

Eens met alle gentlemen boven mij,toppie weer dit!

Artificialis

Avatar

Hopelijk probeert Deadpool 2 niet alleen maar grappig te zijn. De kracht van de eerste Deadpool zat 'm immers ook in een serieus en goed verhaal.

Beau

Avatar

De Deadpool marketing blijft geniaal!

nieuwslaatste nieuws