Deadpool biedt tatoeages aan in nieuwste 'Deadpool 2' teaser

Aan het "land van Pelé, haarloze genitaliën en het grootste Jared Leto-standbeeld ter wereld."

Bekijk hieronder de nieuwste teaser voor Deadpool 2. De marketingcampagne van Deadpool 2 bestaat tot nu toe uit originele teaser trailers die net even anders zijn dan het gros van de trailers, die vaak eenzelfde stramien volgen.

Eerst was er de teaser waarin Deadpool Superman persifleerde door twee minuten te doen over het aantrekken van zijn pak in een telefooncel terwijl er verderop iemand werd doodgeslagen, daarna volgde een parodie op televisieschilder Bob Ross (inclusief "happy tree's").

Nu biedt Deadpool in de nieuwste teaser trailer tatoeages aan in het Portugees dat hij zogenaamd via Google Translate geleerd heeft, speciaal gemaakt om in première te gaan op de Comic-con van Brazilië, het ''land van Pelé, haarloze genitaliën en het grootste Jared Leto-standbeeld ter wereld":



In werkelijkheid spreekt hij natuurlijk niet echt zelf Portugees, maar is door een vrouwenstem nagesynchroniseerd. De in de teaser vermelde website bestaat wel echt, hoewel je Portugees moet kunnen lezen om te begrijpen hoe aan de tatoeages te komen, als dat al echt mogelijk zou zijn.

NieuwsFilm

meest populair