Video

Eerste beelden 'Deadpool 2' in artistieke teaser trailer!

Bob 'Deadpool' Ross introduceert deel 2.

door Bram de Groot om 15:45 in Video
Na de eerste artistieke poster van verleden week zie je hieronder een verrassende teaser trailer voor Deadpool 2. In de 2 minuten durende video "Wet on Wet" zien we vooral Ryan Reynolds' Deadpool als de bekende schilder Bob Ross en gedurende de beelden schieten er opeens ook enkele seconden aan beeldmateriaal uit de film van David Leitch voorbij. Check de teaser hieronder!

Naast Reynolds' Merc with a Mouth zijn er ook flitsen te zien van onder meer de bekende personages Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand) en Weasel (T.J. Miller). Nieuwkomers als Domino (Zazie Beetz) en Cable (Josh Brolin) blijven nog even buiten schot. Een volledige teaser trailer zou onderweg zijn. Mogelijk zit deze vast aan het deze week te verschijnen Justice League en zien we dan wel iets van de nieuwe gezichten.


Het eerste deel verscheen begin verleden jaar en na een vermakelijke promotiecampagne en een sterk ontvangst haalde Deadpool een kleine $800 miljoen op aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Deadpool 2 staat gepland voor 31 mei volgend jaar. Hieronder de screenshots!

39 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Hij's leuk. Maar ik denk dat je het beter begrijpt als je dat programma van Bob Ross hebt gezien. Aangezien hier alleen 11 jarigen en 13 jarige pubers komen (heb ik begrepen van diverse bronnen van FT) zullen deze grappige teaser trailer niet bevatten. Maar dat is slechts mijn bescheiden objectieve mening.

Hendrik de Kijzer

Avatar

Haha, dat Stan Lee schilderij dan ook op de achtergrond.

nooffencetaken

Avatar

Ik vind het belachelijk dat hij zo open over drugs praat. Straks komen mijn kinderen (die ik nog niet heb) hier op de site, en nemen ze dit gedrag over. Ik heb wel eens gelezen dat vooral 10 tot 13 jarigen hier heel veel komen.

Of nog erger, mijn neefje van 11 komt weer eens op deze site en krijgt hij zijn onverwerkte trauma weer terug aangezien mijn oom na het cocaine gebruik wel eens losse handjes kreeg. Wat natuurlijk nergens op slaat want ik kom nooit bij mijn familie, en ik heb geen leven. Dus ik heb geen idee waar ik het over heb. MAAR TOCH, het zou maar gebeuren.
.
..
....
.....
Effe alle gekheid op een stokje.
Lekker gewerkt pik. Keurige trailert

Da Villain

Avatar

Mijn vertrouwen in de volgende Deadpool begint te groeien, 't ziet er toch wel aardig vermakelijk uit, maar we wachten de recensies af Smiley face

Master Of Films

Avatar

nooffencetaken "Of nog erger, mijn neefje van 11 komt weer eens op deze site en krijgt hij zijn onverwerkte trauma weer terug aangezien mijn oom na het cocaine gebruik wel eens losse handjes kreeg."
Nou had Frietgezicht ergens over een Sinterklaas die zijn baard wou gebruiken waar het niet thuis hoorde. Het is toch niet diezelfde oom hé.

Frietgezicht

Avatar

@ Nooffence en MOF (en de rest die daar reageerde),denk dat we hier wel kunnen zeggen wat we willen zonder dat pastoor Keesjenl langskomt want Deadpool is veel te grof en ordinair voor hem.

Trailer is leuk en goed dat de promotie echt begint.
Die stuntvrouw die verongelukt is gaf toch een naar smaakje eraan en omdat er daarna lang (en terecht) niks leuks uitkwam bleef dat (en terecht) wel even hangen.
Maar uiteindelijk moet ook voor haar de film toch zijn ding weer gaan doen.

Jammer dat Cable nog niet erin zit maar leuk al iets te zien.

nooffencetaken

Avatar

@Meestervanfilmpjes het zou zo maar kunnen
@Pattathoofd precies, meneer pool dead mag dat ook.

Poep kak pis plas.
Ik moet echt op zoek naar een leven.

Master Of Films

Avatar

Trouwens, ik merk dat Keesje.nl (van de Apenheul) zich enorm populair heeft gemaakt vandaag. Ik word van al die aandacht best wel jaloers.

Frietgezicht

Avatar

Ja idd mof,maar beetje negatieve publiciteit.

Wie is trouwens die papzak met die rode jas aan?

Gregbelgie

Avatar

Het lijkt erop dat hij aan het genezen is ? Mss heeft hij dan toch een cure gevonden ?

Master Of Films

Avatar

FYI: RT heeft via een app in de US per ongeluk hun RT score al gelekt voor JL. 48% gebaseerd op 44 reviews, maar dat kan uiteraard morgen weer veranderen. Want dan gaat RT met heel hoempapa de RT score bekend maken.

ThomasOMalley

Avatar

Super hero movies done right! Ik heb er weer zin in.

ridjieddo

Avatar

Deadpool heeft echt de vetste marketing van alle films OOIT. Het stopte ook niet eens nadat de film uit was, ze gingen lekker door haha. Maar ik vind de films ook veel te grof - zoveel gescheld en bloed - straks kijken er 11 jarigen mee en worden ze voor het leven beschadigd. Kan toch niet.

ridjieddo

Avatar

@Filmtotaal: jullie zeggen: “Domino buiten schot in trailer” en plaatsen vervolgens een screenshot van Domino...?

shellghost

Avatar

:D
Wat een geweldige teaser. :D

geekalert

Avatar

ik ben 13 en ik snap hem gewoon ik ken Bob ross gewoon
(wel als enige) het enige probleem is ik ken hem van Epic rap battles of history

geekalert

Avatar

ik vind deadpool een heel goeie film alleen te geliefd bij jongere kinderen'; het zijn ook die kinderen die er om lachen (ik ben btw ook nog te jong maar fuck it) Ik bedoel ik heb een neef van 8 di erg heeft genoten van deze film. Hij heeft hem wel illegaal gekeken op 123 movies waardoor ik best wel pittig boos om ben geworden.

ThysRomani

Avatar

Ik heb toch een aantal keer hartelijk gelachen. Laatste keer dat ik dat heb gehad bij een teaser of trailer? Nooit?

benjamin

Avatar

Blijft gewoon een leuke manier van promo voeren. Geslaagd dus.

Ed Crane

Avatar

Hè, wees een beetje aardig voor Kees.

Master Of Films

Avatar

Is it a plane. Nooo!!! Is it a bird. Noooo!! it's Super Ed Crane. Wat een held. De redder in nood voor onze fatsoenlijke Kees. Ondertussen is de kalf al verdronken. Toch een nobele actie vind ik. Ontzettend gewaardeerd uiteraard door mij hoogstpersoonlijk nog wel.
Ook door fatsoenlijke Kees, neem ik aan.

Ik zal tegen Frietgezicht zeggen dat hij een waarschuwing moet gaan plaatsten voordat hij weer een prachtige Sinterklaas verhaaltje gaat vertellen op deze geweldige mainstream filmsite waar het grootste gedeelte uit kinderen bestaat (vraag maar aan Keesje.nl die weet er alles van). Tere zieltjes kunnen dan wegblijven en kunnen de volwassen gewoon reacties plaatsten zoals dat hoort.

Mooi toch, nu kunnen we weer gerust slapen en nog even lekker lachen om deze Deadpool met zijn Marvel humor in onze dromen. Morgen weer dag met Sylvana en Bob Ross. Welterusten kinders en Super Ed Crane.

Ed Crane

Avatar

Ah, MOF nog steeds boos zie ik.

Frietgezicht

Avatar

Gelukkig heeft Keesje het allemaal niet kunnen lezen. Nu kon hij zijn christelijke dorpse frustraties eruit gooien zonder de counterbacks te zien.
Toch wil ik graag met hem Deadpool 2 zien. Hem zwetend, huilend en woedend naast mij zien zitten terwijl die het opneemt voor de peuters in de zaal die er niet eens zitten moet een prachtige gebeurtenis zijn.

Decepticon

Avatar

Ik ken Bob Ross niet, dus mij zal het wel ontgaan, maar ik vind het alsnog lachen, omdat het goed gebracht wordt.

Maar ik heb Bob Ross even opgezocht, volgens mij kijk je dan wel heel rare dingen als je hem kent, lijkt me niet goed toe iig.

ThomasOMalley

Avatar

^Op je 15de stoned thuiskomen en Bob Ross op je beeldbuis aantreffen was een hele aangename verrassing. Ik heb alle afleveringen.

Master Of Films

Avatar

Ed Crane "Ah, MOF nog steeds boos zie ik."
Boos op Keesje. Welnee. Slechts een beetje plagen. Moet kunnen.

Frietgezicht "Toch wil ik graag met hem Deadpool 2 zien. Hem zwetend, huilend en woedend naast mij zien zitten terwijl die het opneemt voor de peuters in de zaal die er niet eens zitten moet een prachtige gebeurtenis zijn."
Graag zouden ik en Ed Crane erbij willen zijn om Keesje mentaal te kunnen ondersteunen. Ed kan namelijk heel veel emoties al mijlen ver weg zien komen. Enorme voordeel is wel dat Deadpool 2 uitkomt wanneer Sinterklaas nog in Spanje verblijft.

Decepticon "Ik ken Bob Ross niet,"
Echt niet? Je was toch niet geboren in de jaren 90, maar eerder toch? The Joy of Painting werd vroegâh veel uitgezonden.

Ed Crane

Avatar

Master Of Films "Boos op Keesje."

Nee MOF, niet op Keesje.

ridjieddo

Avatar

Bob Ross was destijds hèt remedie tegen mijn slapeloosheid. Heb nooit een aflevering af kunnen kijken. Alhoewel ik voor Bob "Deadpool" Ross al het contact met familie en vrienden en werk zou verbreken. Wat een baas!

Ed Crane

Avatar

Op het leven, Mof. Op het leven.

Master Of Films

Avatar

Ja leven laten leven. Daar wil ik op gaan zuipen, ik bedoel gaan proosten. Ed Crane = life saver.....en ik maar denken dat Bart Boos was. Bart als in Bart de Graaf.

Ed Crane

Avatar

[quote=MOF....en ik maar denken dat Bart Boos was. Bart als in Bart de Graaf.[/quote]
Bart de Graaf?

Ah ik begin te zien hoe die mindfarts van je werken. Je leest ergens een woord, in dit geval "boos", en dat creëert meteen een willekeurige associatie, in dit geval Bart de Graaf. Waar bij andere mensen willekeurige associaties gewoon meteen vanzelf weer wegebben, moet je die eerst uiten om het af te kunnen sluiten.

Nou mooi, hopelijk voel je je alweer wat rustiger.

Master Of Films

Avatar

Ed Crane "Ah ik begin te zien hoe die mindfarts van je werken. Je leest ergens een woord, in dit geval "boos", en dat creëert meteen een willekeurige associatie, in dit geval Bart de Graaf. Waar bij andere mensen willekeurige associaties gewoon meteen vanzelf weer wegebben, moet je die eerst uiten om het af te kunnen sluiten."
Wat een lap tekst trouwens. Volgens mij ben Je boos en wanhopig, dat zegt mijn mindfart.

Ed Crane "Nou mooi, hopelijk voel je je alweer wat rustiger."
In tegenstelling tot jou ben ik vrij rustig. Jij kan wel wat Diazepam gebruiken, zegt mijn mindfart.

nooffencetaken

Avatar

Jongens al dat lezen is niet goed voor mijn hersenpan. Ik heb al moeite met titels lezen van de telegraaf. Laat staan bijbels lezen op Filmtotaal. Ik zou het waarderen als jullie gewoon korte steekwoorden gebruiken.
Dat scheelt mij weer wat Systane Ultra drupjes in de ogen.

Gewoon typen: Ed Crane, je bent een held.

Of MoF: je bent een kutlul met je brainfarts.

Dus..

Ed Crane

Avatar


Mooi dan zijn we het dus met elkaar eens, want daar draait dit dus ook allemaal om: dat MOF eindelijk leert het kort en to the point te houden, en dat niet elke mindfart naar buiten hoeft te komen.

Ik vind MOF geen kutlul hoor, ik hoop juist dat hij eindelijk wat rust kan vinden.

Master Of Films

Avatar

Ed Crane, je bent een held. Zie je niet zo moeilijk.
En kutlul kende ik nog niet, klinkt bijna als een frikandel speciaal. Kutlul mooie vertaling voor een Deadpool film.

Helaas blijft Ed Crane het maar op de man spelen en houd hij zich niet aan de regels om iets filmgerelateerd te schrijven. Niet in deze Deadpool topic. Ach, loslaten is best wel moeilijk daar hebben kleine kinderen ook al moeite mee.

Ed Crane

Avatar

Nice try, Kermit!

NieuwsFilm

meest populair