Isla Nublar wordt opgeblazen in nieuwe beelden 'Jurassic World: Fallen Kingdom'

Isla Nublar wordt opgeblazen in nieuwe beelden 'Jurassic World: Fallen Kingdom'

Spectaculaire beelden achter de schermen.

In met name Jurassic Park (1993) en later in Jurassic World (2015) stond het eiland Isla Nublar al centraal. In de originele film werd het themapark 'Jurassic Park' met weinig succes getest en in de recente reboot bleek het grootse attractiepark 'Jurassic World' al vol in bedrijf. In het aanstaande Jurassic World: Fallen Kingdom maakt men korte metten met het eiland. In onderstaande video leggen de betrokkenen uit hoe ze Isla Nublar letterlijk opblazen.

Er zijn daarbij opvallende beelden te zien. Zo zien we bij aanvang het meisje dat we ook zagen op de allereerste foto uit de film. Ook wordt gesproken over hoe regisseur J.A. Bayona een meester is in het opbouwen van spanning en dit wordt ondersteund met een scène met de reeds onthulde Baryonyx.

Ook keert Jeff Goldblum terug als Ian Malcolm, het personage dat te zien was in de deel 1 en 2. En het wordt duidelijk dat er met heel wat "echte" dino's wordt gewerkt en daarmee wordt bevestigd dat zeker niet alles uit de computer wordt getoverd.


De belangrijkste rollen in Fallen Kingdom worden ingevuld door Chris Pratt, Bryce Dallas Howard en Justice Smith. Aanvullende rollen komen van Goldblum, Rafe Spall, B.D. Wong, Toby Jones en James Cromwell. Morgen volgt de trailer, aankomende zomer de complete film. En hieronder nog twee nieuwe teasers!





NieuwsFilm

meest populair