Video

Isla Nublar wordt opgeblazen in nieuwe beelden 'Jurassic World: Fallen Kingdom'

Spectaculaire beelden achter de schermen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 06:00 in Video
In met name Jurassic Park (1993) en later in Jurassic World (2015) stond het eiland Isla Nublar al centraal. In de originele film werd het themapark 'Jurassic Park' met weinig succes getest en in de recente reboot bleek het grootse attractiepark 'Jurassic World' al vol in bedrijf. In het aanstaande Jurassic World: Fallen Kingdom maakt men korte metten met het eiland. In onderstaande video leggen de betrokkenen uit hoe ze Isla Nublar letterlijk opblazen.

Er zijn daarbij opvallende beelden te zien. Zo zien we bij aanvang het meisje dat we ook zagen op de allereerste foto uit de film. Ook wordt gesproken over hoe regisseur J.A. Bayona een meester is in het opbouwen van spanning en dit wordt ondersteund met een scène met de reeds onthulde Baryonyx.

Ook keert Jeff Goldblum terug als Ian Malcolm, het personage dat te zien was in de deel 1 en 2. En het wordt duidelijk dat er met heel wat "echte" dino's wordt gewerkt en daarmee wordt bevestigd dat zeker niet alles uit de computer wordt getoverd.


De belangrijkste rollen in Fallen Kingdom worden ingevuld door Chris Pratt, Bryce Dallas Howard en Justice Smith. Aanvullende rollen komen van Goldblum, Rafe Spall, B.D. Wong, Toby Jones en James Cromwell. Morgen volgt de trailer, aankomende zomer de complete film. En hieronder nog twee nieuwe teasers!

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McGraig

Avatar

Hoewel ik als kind geobsedeerd was door Dino's heb ik nog nooit van de baronisnix gehoord. Blijkbaar is het beest redelijk recent ontdekt..... de fossielen uiteraard. Ik kan niet wachten op de trailer. Ik zit al de hele nacht klaar met een bak tissues, een ouwe sok en een laag folie over mijn toetstenbord

Frietgezicht

Avatar

@ McGraig, alleen komt de trailer pas morgennacht uit maar zo te zien heb je het leuk gehad.. kan ik wat folie van jou lenen want ik ga vanavond een film met Amy Schumer kijken.

Beau

Avatar

Het zien van Goldblum en de animatronics, heeft me zeer enthousiast gemaakt :D

Ereptile

Avatar

Die animatronics.... Dat ze die weer hebben in de tijd van tegenwoordig! En ja, Jeff Goldblum! Hier keek ik al zo erg naar uit... nu helemaal!

Rich Art

Avatar

Alleen al de manier waarop die man het woord "dinosaurs" uitspreekt... Meesterlijk!

McGraig

Avatar

@ Frietgezicht.... Kut... dat wordt weer een hele nacht opblijven. Je kunt ook gewoon een sok gebruiken zonder gaten. Daarna gewoon aantrekken en drie dagen aanhouden

SuPa

Avatar

teaser voor een trailer. Kansloos. Kom gewoon met de echte trailers ipv deze onzin.

Master Of Films

Avatar

Ik heb het idee dat McGraig een beroemde quote van Robin WIlliams is vergeten.

The problem is, God gave man a brain and a penis and only enough blood to run one at a time.


Onthoud dat maar even als je zit te staren naar Amy Schumer of naar kale dinosaurussen.

McGraig

Avatar

Amy Schumer is Frietgezicht zijn ding. Ieder zijn smaak. Alhoewel.... een brontosaurus en Amy Schumer schelen niet heel veel

Jack Shit

Avatar

Oh, wellicht voor Jeff Goldblum ga ik 'em zien!

nieuwslaatste nieuws

meest populair