Algemeen

Foto's 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald' met Newt en Dumbledore

En een dappere Newt!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 06:35 in Algemeen
In 2016 wist de Harry Potter-spinoff Fantastic Beasts and Where to Find Them een nette $814,0 miljoen op te halen aan de bioscoopkassa's en niet veel later werd aangekondigd dat er komende jaren maar liefst vier Fantastic Beasts-films moeten verschijnen. Onlangs werd de titel voor het tweede deel bekendgemaakt en nu hebben we twee nieuwe foto's.

Op de eerste foto uit Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald zien we Eddie Redmayne's personage Newt Scamander terugkeren en op de volgende foto, vanaf de set van regisseur David Yates, zien we naast Redmayne nieuwkomer Jude Law die in de huid stapt van de jongere Albus Dumbledore.

De regisseur tegenover Entertainment Weekly: "De eerste film had een eigenaardig gevoel, de personages voelden als kinderen in volwassen lichamen. In deze film wordt het gruizig en genuanceerder en gedetailleerder. Het is best wel een romantische film, maar het is ook een thriller. Het is een interessante mix van genres die je niet vaak samen ziet gaan. Ik denk dat mensen verrast zullen zijn."
De titel van het tweede deel verwijst uiteraard naar Johnny Depps personage Gellert Grindelwald die aan het einde van Where to Find Them al opdook. In het tweede deel is hij ontsnapt en de enige tovenaars die hem kunnen stoppen zijn Newt en Dumbledore. De complete film is over ongeveer een jaar te zien, vanaf 15 november 2018.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Da Villain

Avatar

Met JK Rowling aan het script kan het niet fout gaan. Kijk er nu al naar uit!

nieuwslaatste nieuws