9-jarige 'Ant-Man and the Wasp'-actrice vangt $140k voor sequel

9-jarige 'Ant-Man and the Wasp'-actrice vangt $140k voor sequel

Cash, cash, cash... het geld stroomt bij haar binnen! Cash, cash, cash... met bakken tegelijk!

Kindsterretje Abby Ryder Fortson, bekend als Scott Langs dochter Cassie Lang in de 2015 verschenen Marvel-film Ant-Man, mag haar handjes wel dichtknijpen voor het riante salaris dat zij krijgt voor de volgend jaar te verschijnen sequel, Ant-Man and the Wasp. De 9-jarige actrice ontvangt namelijk meer dan twee keer zoveel voor haar werkzaamheden!

In de Hollywoodindustrie gaat natuurlijk veel geld om. Goed scorende acteurs kunnen dan ook dikwijls een cheque met zes nullen tegemoetzien als zij meespelen in een grote productie. Voor jonge beroemdheden ligt er vaak eveneens een mooie enveloppe klaar. Ook Ant-Man-actrice Abby Ryder Fortson kan weer fanatiek gaan shoppen in de speelgoedwinkel, want zij ontvangt maar liefst 140 duizend dollar voor haar rol als Cassie Lang, die ze in Ant-Man and the Wasp opnieuw mag spelen.

Fijn toekomstperspectief
Haar vergoeding voor de eerste film was 'nog maar' 67.5 duizend dollar. Mocht de dochter van de titelheld ook in een eventueel derde deel te zien gaan zijn, dan mag Marvel Studios Fortson 215 duizend dollar betalen, zo kan roddelwebsite TMZ exclusief melden. Voor een 9-jarige verdient ze dus bakken met geld! Én dan moeten we ook even in ons achterhoofd houden dat actrice Gal Gadot voor haar hoofdrol in Wonder Woman 'slechts' 300 duizend dollar kreeg.



NieuwsFilm

meest populair