Video

Laatste trailer Netflix sci-fi 'Bright' met Will Smith en ork

Van 'Suicide Squad' regisseur David Ayers.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 09:16 in Video
Bekijk nu de laatste trailer voor Bright, de Netflix-film met Will Smith, Noomi Rapace en Joel Edgerton als politieagenten in een alternatieve wereld waarin mensen naast elven en orks leven, en metal ork-muziek is.In een alternatieve wereld fantasiewezens als orks en elven werkelijkheid zijn en naast mensen leven, gaat dat in Los Angeles niet van een leien dakje. De raciale spanningen tussen de mensen en andere wezens lopen op. Temidden van deze spanning vinden een menselijke politieman (Smith) en zijn partner, een ork (Edgerton), een nieuw krachtig wapen dat wensen in vervulling doet gaan. Het is het begin van een oorlog in de stad tegen een wezen (Rapace) dat kwade plannen met dat wapen heeft.

Bright is geregisseerd door David Ayer en geschreven door Max Landis. David Ayer maakte hiervoor al eerder films over politieagenten in Los Angeles, zoals Harsh Times en End of Watch, en schreef het script voor Training Day. Meest recent maakte hij het gekraakte Suicide Squad met Will Smith.

Bright verschijnt op 22 december op Netflix.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

traveler

Avatar

IK weet het nog niet..

Frietgezicht

Avatar

Ik zou dr niet voor naar de bios gaan maar op Netflix een kans geven is niet zo moeilijk.
Ik verheug mij er in ieder geval niet op maar ben licht nieuwsgierig.

ridjieddo

Avatar

supervet. david ayer en max landis altijd +1

nieuwslaatste nieuws

meest populair