Algemeen

Guillermo Del Toro maakt remake film noir 'Nightmare Alley'

Een psychologische thriller waarin wat waarheid is, op losse schroeven komt te staan.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen op 14.12.2017 om 11:25 in Algemeen
Guillermo Del Toro heeft misschien met The Shape of Water net een film over de god van de zee gemaakt, hijzelf is de koning van onafgemaakte projecten.

Del Toro heeft aangekondigd dat hij een nieuw project gaat regisseren, een remake van de film noir Nightmare Alley uit 1947. Hij gaat de film regisseren en schrijven, wat hij samen zal gaan doen met Kim Morgan (schrijver van o.a. The Forbidden Room). Ondertussen gaat Del Toro de ook de horrorfilm Antlers produceren.

Het zal echter niet het eerstvolgende project van Del Toro worden. Hij moet nog aan het script beginnen.

Naast Antlers en Nightmare Alley is Del Toro ook bezig met het produceren van Pacific Rim: Uprising, en is hij Fantastic Voyage aan het ontwikkelen met James Cameron, waarvan het de bedoeling is dat hij gaat regisseren. Maar ondertussen is zijn Pinocchio animatiefilm al een vroegtijdige dood gestorven en heeft hij aangekondigd na The Shape of Water een jaar pauze te nemen. Het is dus nog maar de vraag welke van zijn projecten allemaal binnen afzienbare tijd af zullen komen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Scamander

Avatar

... is dat nu serieus een spoiler voor een film die nog uit moet komen in de eerste zin van een ongerelateerd artikel? Serieus, FilmTotaal?

nieuwslaatste nieuws