Algemeen

Cable op nieuwe poster 'Deadpool 2'

'The Creation of Deadpool'

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 18:38 in Algemeen
Ryan Reynolds heeft een nieuw soort van poster onthuld voor het nog titelloze vervolg op Deadpool, de zeer succesvolle R-rated superheldenfilm uit 2016. Op de promo zie we Reynolds' Deadpool en Josh Brolins Cable.

Onderstaande afbeelding is een creatieve vertaling van 'The Creation of Adam' (zie hier), een schilderij van Michelangelo Da Vinci. In dit geval zou het schilderij 'The Creation of Deadpool' moeten heten. Overigens valt op het affiche The Second Coming te lezen.


De superheldenfilm van regisseur David Leitch herbergt ook personages als Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand), Weasel (T.J. Miller) en Domino (Zazie Beetz). Deadpool 2 moet vanaf 31 mei in de Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn. Hieronder de eerdere teaser, met de eerste beelden uit de film.


De opmerkelijke synopsis die eerder is vrijgegeven: "Nadat hij een bijna fatale aanval van een koe overleefd heeft, worstelt de misvormde kok in een cafetaria Wade Wilson met het realiseren van zijn droom: de beste bartender van Mayberry worden. Tegelijk moet hij een manier vinden om met zijn verlies van smaak om te kunnen gaan. Op zoek naar een nieuw levenskruis en de flux capacitor, moet Wade het opnemen tegen ninja's, de yakuza en een groep seksueel agressieve honden. Ondertussen reist hij over de wereld en ontdekt hij het belang van familie, vriendschap en smaak - en een nieuw verlangen naar avontuur en het verdienen van de titel op zijn koffiemok: World's Best Lover.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Lolz :') dat Di$ney het maar niet kindvriendelijk gaat maken ;)

JIGSAW8

Avatar

Mav damian DISNEY heeft dit al bevestigt
https://youtu.be/8XRL-ihNKik
want als disney DEADPOOL kindvriendelijk zou maken zou disney er bakken met geld mee verliezen.
Deadpool bestaat niet als hij niet R-rated is.

En dat geld al helemaal voor JIGSAW

Frietgezicht

Avatar

Wel een slimme zet om Cable erin te gooien hoor. Deadpool 2 was uberhaubt al populair geweest maar de nieuwsgierigheid naar een Cable is natuurlijk ook groot(behalve voor de 11 jarigen en jonger hier die hem niet kennen)

Sunspot

Avatar

Doen ze Deadpool collossus en zo precies zoals in de comics, maar bij Cable dus niet helaas.

Die gast lijkt totaal niet op Cable man

Perrysh

Avatar

Wat een ontzettend belachelijke, onnozele, onzinnige synopsis...

Ik kan niet wachten!

GreenHornet

Avatar

Disney gaat een R rated tak opzetten. Ze hebben zelf al 30% in HULU zitten.

Master Of Films

Avatar

JIGSAW moet in Deadpool 3 komen, want dan pas weten de 11 jarigen en jonger wie Deadpool is. Mag gerust R-rated worden. Het gevloek is toch in het Engels, dat verstaan de jongeren toch niet. Van blote borsten worden ze niet "hyper" om het zo vriendelijk te schrijven. Je kan als ouders makkelijk uitleggen dat de witte poeder gewoon poedersuiker is en dat het bloed gewoon ketchup. Van afgehaakte hoofden en handen kijken jongeren toch niet meer op. Bijna elke kind speelt GTA en CoD.

Artificialis

Avatar

De afwezigheid van de regisseur van het origineel gaat nog wel gevoeld worden. De nieuwe Deadpool begint het niveau van Scary Movie aan te nemen.

Master Of Films

Avatar

Ja precies Artificialis. Ze hadden beter George Lucas moeten gaan aannemen. En Scary Movie kan niet eens tippen aan JIGSAW.

Capetown

Avatar

Michelangelo da Vinci?

Dirk Diggler

Avatar

Michelangelo Da Vinci? Het is geen schilderij maar plafondschildering (gewelf). Get your facts straight! ;-)

nieuwslaatste nieuws