Cable op nieuwe poster 'Deadpool 2'

Cable op nieuwe poster 'Deadpool 2'

'The Creation of Deadpool'

Ryan Reynolds heeft een nieuw soort van poster onthuld voor het nog titelloze vervolg op Deadpool, de zeer succesvolle R-rated superheldenfilm uit 2016. Op de promo zie we Reynolds' Deadpool en Josh Brolins Cable.

Onderstaande afbeelding is een creatieve vertaling van 'The Creation of Adam' (zie hier), een schilderij van Michelangelo Da Vinci. In dit geval zou het schilderij 'The Creation of Deadpool' moeten heten. Overigens valt op het affiche The Second Coming te lezen.

Bekijk de afbeelding
De superheldenfilm van regisseur David Leitch herbergt ook personages als Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand), Weasel (T.J. Miller) en Domino (Zazie Beetz). Deadpool 2 moet vanaf 31 mei in de Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn. Hieronder de eerdere teaser, met de eerste beelden uit de film.


De opmerkelijke synopsis die eerder is vrijgegeven: "Nadat hij een bijna fatale aanval van een koe overleefd heeft, worstelt de misvormde kok in een cafetaria Wade Wilson met het realiseren van zijn droom: de beste bartender van Mayberry worden. Tegelijk moet hij een manier vinden om met zijn verlies van smaak om te kunnen gaan. Op zoek naar een nieuw levenskruis en de flux capacitor, moet Wade het opnemen tegen ninja's, de yakuza en een groep seksueel agressieve honden. Ondertussen reist hij over de wereld en ontdekt hij het belang van familie, vriendschap en smaak - en een nieuw verlangen naar avontuur en het verdienen van de titel op zijn koffiemok: World's Best Lover.

NieuwsFilm

meest populair