Eerste beelden 'Ocean's 8'!

Eerste beelden 'Ocean's 8'!

Nieuwe experiment waarin vrouwen mannelijke rollen overnemen.

Het zal spannend worden of Warner Bros. Pictures en Village Roadshow Pictures dit nieuwe experiment weten om te zetten naar een Box Office-succes. Na bijvoorbeeld Ghostbusters (2016) is ook Ocean's 8 een film waarin een vrouwelijke cast de mannelijke rollen overnemen uit de films waarop de film is gebaseerd. Hieronder zie je via de trailer teaser de eerste beelden uit de film.

Warner Bros. en regisseur Gary Ross verbinden de vierde Ocean's-film via Debbie Ocean (Sandra Bullock) aan de eerdere films Ocean's Eleven (2001), Ocean's Twelve (2004) en Ocean's Thirteen (2007). Debbie is de zus van Danny Ocean, de rol van George Clooney, die vast zal opduiken in een cameo.


Debbie is dan ook het personage die een bende dievegges moet verzamelen. Ze vindt uiteindelijk de zeven metgezellen Lou (Cate Blanchett), Daphne Kluger (Anne Hathaway), Rose (Helena Bonham Carter), Nine Ball (Rihanna), Tammy (Sarah Paulson), Constance (Awkwafina) en Amita, gespeeld door Mindy Kaling. Samen gaan ze een ketting stelen tijdens de Met Ball in New York City om zo een schurkachtige galeriehouder (Damian Lewis) te ontmaskeren.

Ook met rollen van James Corden, Dakota Fanning en Richard Armitage is Ocean's 8 vanaf 21 juni te zien in de Nederlandse bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair