Algemeen

Director's cut 'It' over een paar maanden te zien

Eet Pennywise in die versie een baby?

door Jim Pedd om 09:51 in Algemeen
Er komt een director's cut van It uit in de bioscopen. Regisseur Andres Muschietti liet in een kort statement weten dat het nog een paar maanden duurt en dat de film er dan in een langere versie komt. Daarin zijn een paar extra en langere scènes te zien die uit de bioscoopversie van It gehaald zijn.

De site Bloody Disgusting nam via diens Instagram-account contact op met Muschietti en vroeg of die versie er komt. "Ja, maar over een paar maanden," aldus de regisseur in zijn korte reactie. De director's cut bevat volgens Bloody Disgusting alle verwijderde en verlengde scènes die toegevoegd worden als extra's aan de Blu-ray en Dvd-uitgaven.

Afgelopen september hoorden we over een scène waarin Pennywise (Bill Skarsgård) een baby op eet, die mogelijk in de verlengde versie van de film voor zal komen. Helemaal zeker is dat natuurlijk niet, en we weten ook nog niet wanneer de extra lange versie van de film uitkomt.

It was een van de grootste hits van dit jaar, waarin Pennywise een eeuwenoude demon is die eens in de zoveel tijd uit een winterslaap komt en mensen en vooral kinderen vermoordt. De film is vanaf 24 januari op thuismedia te koop. Een vervolg is ook in de maak, voor september 2019.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Opvallend wel dat ondanks de hype IT slechts een B+ wist te halen bij het publiek op CinemaScore.

Master Of Films

Avatar

Die hype komt slechts door die overdreven marketing. Maar dat is slechts mijn visie. Kan mij niet schelen of ik daar naast zit.
Wel kijk ik naar director's cut van IT. Op zich is het jammer dat het niet direct dwz naast de bios versie uitkomt.

Banned

Avatar

Dus dan mag je nog eens de film kopen omdat je de director’s cut wil hebben ?

Master Of Films

Avatar

Ik ga sowieso al niet dubbel dippen, ben gekke Henkie niet.

Ereptile

Avatar

Dan koop ik liever meteen de Blu-ray film en geniet ik van deze film. Ik vond het wel een goede film! Ik kijk ook nog steeds uit naar Part II!

Spider-fan

Avatar

Dat wordt lastig met kopen dus, want eind januari is er al de 'gewone' versie, dus als je die koopt, weet je dat je na een tijdje alweer de langere kunt aanschaffen - als je completist bent natuurlijk.
Als alle verwijderde en verlengde scènes er toch al op staan als extra's, waarom dan niet gelijk in de film gezet op de plaats waar ze horen?

Goku32

Avatar

kan niet wachten ga het zeker aanschaffen. beste horror movie van 2017 dikke 10 out of 10 film

Fotoroys

Avatar

Ik kijk er heel erg naar uit! Al hoewel, de verwijderde scene met de baby lijkt me ook interessant en goed voor de openingsscene van t vervolg in 2019

NieuwsFilm