Director's cut 'It' over een paar maanden te zien

Eet Pennywise in die versie een baby?

Er komt een director's cut van It uit in de bioscopen. Regisseur Andres Muschietti liet in een kort statement weten dat het nog een paar maanden duurt en dat de film er dan in een langere versie komt. Daarin zijn een paar extra en langere scènes te zien die uit de bioscoopversie van It gehaald zijn.

De site Bloody Disgusting nam via diens Instagram-account contact op met Muschietti en vroeg of die versie er komt. "Ja, maar over een paar maanden," aldus de regisseur in zijn korte reactie. De director's cut bevat volgens Bloody Disgusting alle verwijderde en verlengde scènes die toegevoegd worden als extra's aan de Blu-ray en Dvd-uitgaven.

Afgelopen september hoorden we over een scène waarin Pennywise (Bill Skarsgård) een baby op eet, die mogelijk in de verlengde versie van de film voor zal komen. Helemaal zeker is dat natuurlijk niet, en we weten ook nog niet wanneer de extra lange versie van de film uitkomt.

It was een van de grootste hits van dit jaar, waarin Pennywise een eeuwenoude demon is die eens in de zoveel tijd uit een winterslaap komt en mensen en vooral kinderen vermoordt. De film is vanaf 24 januari op thuismedia te koop. Een vervolg is ook in de maak, voor september 2019.



NieuwsFilm

meest populair