Celebrity

Trotse Michael Douglas deelt foto eerste kleinkind

Schattig!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 20:35 in Celebrity
Acteur Michael Douglas (Ant-Man and the Wasp, Unlocked) is onlangs voor de eerste keer opa geworden. De ontzettend trots opa kon het dan ook niet laten om een foto te delen van zijn nieuwe kleine oogappeltje.

Douglas' oudste zoon Cameron Douglas (39) is afgelopen maandag samen met zijn vrouw Diandra Luker ouder geworden van een dochter. Daarmee wordt Douglas zelf dus ook voor het eerst opa. Zijn kleindochter heeft de naam 'Lua Izzy' mee gekregen van haar ouders.

Leuk is ook om te weten dat de kleindochter van Douglas is vernoemd naar zijn eigen vader Kirk. Kirk Douglas werd geboren als 'Issur Danielovitch' en ging later door het leven als Izzy. Cameron heeft zijn dochter die naam dus als tweede naam gegeven.

De 73-jarige Ant-Man-acteur kon het dan ook niet laten om als apetrotse grootvader een fotootje op zijn Facebook-pagina te delen van het nieuwste gezinslid. Dat wordt vast flink snoepen van de beschuit met roze muisjes!0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair