Algemeen

De filmposters van deze week!

De laatste van 2017.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 10:15 in Algemeen
Iedere zondag plaatsen we op FilmTotaal een flinke reeks vaak nieuwe filmposters voor films die over het algemeen nog in de bioscoop, op schijf of online moeten verschijnen. Wil je meer weten over de desbetreffende titel klik dan op de titel van de film en kijk of er bijvoorbeeld een synopsis of een trailer beschikbaar is.

Hieronder de selectie van deze week. We proberen er een mix van te maken met verschillende genres. Het zijn ook de meest opvallende posters die te vinden zijn. Soms zijn ze origineel verspreid door de studio en soms zijn ze gemaakt door de meer bekende (Mondo) creatieve filmmakers.

Heb jij nog een mooie poster - of misschien zelfs meer - online aangetroffen en wil je deze delen met de FilmTotaal-bezoekers? Laat deze dan achter op de gebruikelijke plaats. Altijd leuk!

2047: Virtual RevolutionBravenDen of Thieves

Hotel Transylvania: Summer VacationJumanji

KurskMaze Runner: The Death CureSuspiriaThe Man Who Killed Don Quixote2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dirk Diggler

Avatar

2047: Johnny 5 on Steroids


FIJN NIEUWJAAR ALLEMAAL

EntertainmentWatcher

Avatar

@Bram:
Bij de posters van Jumanji staat er een fout. Er staat dus Jumanji, maar het moet Jumanji: Welcome to the Jungle zijn. Wellicht kan je dat aanpassen?

nieuwslaatste nieuws