Celebrity

Lindsay Lohan overleeft slangenbeet op vakantie Thailand

Eng!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 15:59 in Celebrity
Actrice Lindsay Lohan (Scary Movie 5, Mean Girls) is op haar vakantie in Thailand tijdens een wandeltocht door de exotische natuur gebeten door een slang, zo vertelt Lohan haar volgers op Instagram. Lohan laat de heftige bijtwonden zien in een korte video.

Op dit moment is Lohan op vakantie op Phuket, het grootste en populairste eiland van Thailand. Tijdens een wandeltocht door de natuur werd de 31-jarige actrice naar het schijnt gebeten door een onbekende soort slang. Lohan blijkt flinke wonden te hebben opgelopen door de beet, maar het lijkt desondanks goed te gaan met haar. Haar slangenbeet blijkt dus niet gevaarlijk te zijn geweest.

Lohan laat haar volgers weten in een video: "Ik hou van deze geweldige plek. Het is zo schitterend hier... op mijn slangenbeet na dan". Lohan lijkt ondanks het pijnlijke incident alsnog te kunnen genieten van haar vakantie en blijft positief. "De positieve kant van dit verhaal is dat het gewoon goed met me gaat. Iedereen een fijne jaarwisseling en God zegene je!", zegt Lohan tegen haar fans.

Later voegt ze nog toe: "Volgens mijn sjamaan brengt zo'n slangenbeet geluk en positieve energie". Terwijl Lohan dus lekker van haar vakantie geniet in Thailand, werd gisteren nog bekend dat de Mean Girls-ster nog een forse belastingschuld van één ton open heeft staan in Amerika. Lohan woont op dit moment afwisselend in Dubai en Londen. In Dubai schijnt ze een studie te volgen.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chazillionair28

Avatar

Hoop dat de slang geen heroine of drankverslaving heeft opgelopen

Ereptile

Avatar

Chazillionair +1!

Master Of Films

Avatar

Haha chazillionair28 , dat waren ook precies mijn gedachten over die slang. :)

GreenHornet

Avatar

hoop dat de Slang haar wat meer verstand heeft gegeven

Civilian Supreme

Avatar

Ze heeft aandacht nodig, verschillende bronnen melden dat het om een tuinslang ging.

Tarantoga

Avatar

Was dus geen brilslang.

Kamajiisama

Avatar

Als ik de geruchten mag geloven ging het om een King Cobra..., na 5 dagen helse pijn is de slang bezweken !! Kon het niet laten...moest effe aan de Chuck Norris joke denken...

nieuwslaatste nieuws

meest populair