Zac Efron ging bijna dood tijdens fietstochtje met Hugh Jackman

Gelukkig leeft hij nog en kan hij het navertellen op de talkshowbank van Graham Norton.

Ter promotie van zijn nieuwste film The Greatest Showman was acteur Zac Efron (The Disaster Artist, Baywatch) onlangs te gast in The Graham Norton Show. Daar vertelde hij over een gevaarlijk moment dat hij beleefde met zijn collega Hugh Jackman (Logan, Eddie the Eagle) terwijl de twee in hun vrije tijd een fietstochtje maakten door de straten van Londen.

"Ik maakte met Hugh een fietstocht door Londen, maar ik ben niet echt de juiste persoon om 's morgens vroeg te fietsen door de ochtenddrukte, dus het werd nogal een behoorlijk gevaarlijk tochtje", legt de voormalige High School Musical-ster uit.

"Ik volgde Hugh terwijl hij een paar auto's passeerde en toen stond er in eens een dubbeldeksbus recht voor m'n neus. Ik kon nog net de remmen intrappen, waardoor mijn achterwiel van de grond kwam. De dood scheelde dus maar een haartje", vertelt Efron over het incident.

Jackman bleek ondertussen al een weg te hebben overgestoken en keek vanaf de overkant toe hoe zijn collega bijna onder een dubbeldekker belandde. Efron vervolgt: "Hugh stond al aan de overkant van de straat en stak zijn duim op. 'Gaat het? Laten we verder gaan', riep hij."

Gelukkig leeft de acteur dus nog en maakt hij het goed.



NieuwsFilm

meest populair