Gal Gadot heeft carrière te danken aan Zack Snyder

De Israëlische actrice bedankte de regisseur in een recente speech.

Actrice Gal Gadot (Justice League, Wonder Woman) mocht recentelijk een award in ontvangst nemen op het Palm Springs Film Festival. Gadot won namelijk de 'Rising Star Award'. In haar bedankspeech stond vooral regisseur Zack Snyder centraal, die haar een aantal jaren geleden heeft gecast als DC's heldin Wonder Woman. Die rol kwam precies op het juiste moment in haar leven, want Gadot had bijna de handdoek in de ring gegooid.

"Ik ben enorm dankbaar voor deze eer. Dit is eigenlijk allemaal nog nieuw en vreemd voor mij, maar ik voel me vereerd om hier te mogen zijn, in een ruimte gevuld met zoveel mensen die mij hebben geïnspireerd en die ik bewonder," begon Gadot haar speech. "Voor mij is het altijd al bevredigend genoeg geweest om hetgeen te mogen doen wat ik leuk vind en om samen te mogen werken met zulke geweldige mensen. Het is dan ook ontzettend speciaal voor mij om deze prijs in ontvangst te mogen nemen."

Gadot vertelt over de moeilijke tijd die ze had als beginnend actrice, voordat ze doorbrak in de filmindustrie. "Een jaar of vier geleden was ik het zo zat om alsmaar afgewezen te worden, dat ik op het punt stond om te stoppen met acteren. Maar natuurlijk zijn de wonderen de wereld nog niet uit en veranderde alles toen Zack Snyder me opbelde met het nieuws dat ik Wonder Woman mocht gaan spelen." Gadot blijkt de filmmaker dan ook enorm dankbaar te zijn, zo vertelt ze. "Ik ben hem dan ook voor eeuwig dankbaar dat hij me de kans gaf om dit iconische personage te spelen. Bedankt Zack, dat je in me geloofde."

Tot slot wil de 32-jarige Gadot nog een belangrijke boodschap meegeven in haar dankwoord. "Het draaien van Wonder Woman was een levensveranderende ervaring. Dit personage staat voor zoveel dingen waar ik in geloof. Ze streeft altijd naar het juiste, helpt anderen, blijft bij haar geloof en is gemotiveerd door het mooiste wat er is: de liefde. Dat is iets waar we allemaal een voorbeeld aan zouden moeten nemen."



NieuwsFilm

meest populair