Warner vindt nieuw hoofd voor DCEU

Warner vindt nieuw hoofd voor DCEU

Geen Geoff Johns meer...

Lange tijd was Geoff Johns samen met Jon Berg het hoofd van het DCEU, maar daar komt nu verandering in. Walter Hamada, de producent van films als It en The Conjuring zal nu de productie van de DC-films overzien. Hij moet zorgen dat alle comic-films van Warner Bros. het goed gaan doen.

Volgens Variety, dat met het nieuws kwam, is er sprake van grote frustratie binnen Warner Bros. dat het maar niet lukt om op gebied van ontvangst en opbrengst te concurreren met het Marcel Cinematic Universe. En dus probeert de studio de franchise wederom nieuw leven in te blazen, door een nieuw persoon aan het hoofd te zetten.

Er zit nog veel aan te komen binnen die franchise: releasedata zijn aangekondigd voor Aquaman, Shazam! en Wonder Woman 2 en er wordt gewerkt aan vele andere projecten. De bedoeling is dat Hamada zorgt dat het straks goed komt met die projecten.

Dat Warner Bros. vertrouwen in hem heeft is niet heel vreemd, aangezien hij tot nu toe alleen maar goed ontvangen of in elk geval goed presterende producties hielp maken.



NieuwsFilm

meest populair