Productiestart 'Spider-Man: Homecoming 2' en 'Silver and Black' bekend

Productiestart 'Spider-Man: Homecoming 2' en 'Silver and Black' bekend

De twee Spidey-films gaan in de maak.

Zo'n 3 jaar geleden werd bekend dat Spider-Man onderdeel zou gaan uitmaken van het Marvel Cinematic Universe. Ondertussen is de held te zien geweest in twee films, waaronder Spider-Man: Homecoming uit 2017. Op die film verschijnt uiteraard een vervolg en Sony Pictures, die de rechten bezit van Spider-Man en bijhorende personages, werkt al aan een tweede spin-off in hun eigen Sony's Marvel Universe.

Bekijk de afbeelding
De eerste film in de Sony-reeks is Venom en deze verschijnt nog dit jaar. Het tweede project is Silver and Black, rond de vrouwelijke Marvel-personages Silver Sable en Black Cat. Deze film wordt geregisseerd door Gina Prince-Bythewood en via That Hastag Show en THR wordt duidelijk dat de film onder de werktitel "Tri-Border" van 5 maart tot midden juni wordt opgenomen, vermoedelijk in Atlanta en Mexico. De kans is groot dat we binnenkort horen wie de titelrollen gaan spelen. Spider-Man zelf zou niet te zien zijn.

Bekijk de afbeelding
Het vervolg op Spider-Man: Homecoming wordt aankomende zomer opgenomen. Volgens Omega Underground starten de opnames op 1 juni en deze lopen door tot in september. De opnames vinden waarschijnlijk plaats in Atlanta en mogelijk in Berlijn. Regisseur Jon Watts staat weer aan het roer en naar verluidt zou het personage Gwen Stacy te zien zijn.

Sony's Silver & Black staat gepland voor 8 februari 2019 en de tweede "Homecoming" is geprikt op 5 juli 2019.



NieuwsFilm

meest populair