Algemeen

Verhaal 'The Batman' is af

Nu het script nog.

door Bram de Groot om 07:26 in Algemeen
Nog steeds is niet duidelijk wanneer de film moet gaan verschijnen, maar er is ondertussen wel een verhaal afgerond voor de DC-film The Batman van regisseur Matt Reeves (War for The Planet of The Apes). Tijdens een Q&A Podcast gaf de filmmaker een update over het veelbesproken project over de DC-held.

Reeves gaf aan dat hij "het verhaal klaar heeft" en dat hij nu het script in voorbereiding heeft. Dit geeft dus aan dat de regisseur nog steeds werkt aan de film die mogelijk zou moeten uitmonden in een trilogie rond 'The Dark Knight'.

Het is nog niet bekend of Ben Affleck, eerder ook nog de regisseur, terugkeert als Bruce Wayne / Batman, maar het hercasten van de acteur lijkt door al het gedoe rond de franchise bijna onvermijdelijk.

Ook is nog onbekend welke invloed de nieuwe grote man zal krijgen achter de schermen van het DC Extended Universe. De kans is aanwezig dat deze Walter Hamada zijn stempel gaat drukken op de toekomst van Warner Bros.' miljardenfranchise.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Het is nog niet bekend of Ben Affleck, eerder ook nog de regisseur, terugkeert als Bruce Wayne / Batman,
Ik begin al het nieuws te missen wanneer Battfleck wel of niet terugkomt.

GreenHornet

Avatar

als het een andere acteur gaat worden speelt het zich dan op een andere aarde af? Flashpoint

Fotoroys

Avatar

dus gaan ze nou een van de beste film ooit, van christopher nolan, remaken? Blijf gewoon van de trilogie af!

-BalKan82-

Avatar

Kan niet wachten om te zien hoe dit allemaal gaat uitpakken. Ben Affleck heeft op alle fronten Christian Bale overtroffen zowel als Batman als Bruce Wayne. Ben benieuwd of de nieuwe “Batman-acteur” Ben Affleck zal overtreffen. We shall see

Nature

Avatar

Dit kan heel tof worden.

Prince John

Avatar

Hoop ook dat ze met iets nieuws komen en niet nu al teruggrijpen op dezelfde verhaallijn als die van Nolan, genoeg goede verhalen die nog niet verfilmd zijn, zou het gaaf vinden als ze zich daar eerst op focussen.

@BalKan
Grapjas.

GreenHornet

Avatar

Keaton blijft nog altijd de beste Batman

Civilian Supreme

Avatar

Fotoroys
Waar staat dat ze Nolans films gaan remaken?
En ik hoop toch echt niet dat dat ooit gebeurd, ze waren nou niet echt hoogstaand.

Goku32

Avatar

Word een topper becaus its Batman

Artificialis

Avatar

Ben Affleck nu al recasten, wat een grap.. Een solo-film die niet door Zack Snyder wordt geregisseerd is juist een gouden kans om Ben Affleck's Batman nog een waardige film te geven. Kijk maar naar Wonder Woman, daar is het ook gelukt.

James Dik

Avatar

Ze moeten het DCEU niet nog meer verkloten

Bertjan78

Avatar

Why so serious Smiley face Smiley face Laat ze maar zien of ze Nolans trilogie kunnen evenaren laat staan overtreffen Smiley face zal moeilijk worden zeker na Justice League.

noah81

Avatar

@balkan lolbroek..

nieuwslaatste nieuws

meest populair