Netflix

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Minder nieuwe films dan vorige week, maar alsnog is het heel wat moois!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 12:18 in Netflix
Nadat Netflix vorige week tientallen nieuwe films toevoegde aan de database, is het deze tweede week van januari wat rustiger. Sterker nog: eigenlijk is het best een karig weekje op de streamingdienst. Hieronder uiteraard weer eerst het overzicht met de vijf topfilms (al kan je daar deze week over twisten), gevolgd door de rest van de titels die deze week zijn toegevoegd.

House of Z (2017)
Regie: Sandy Chronopoulos | Cast: Christina Binkley, Naomi Campbell, Sean 'P. Diddy' Combs, Paz de la Huerta | Bekijk de trailer
Zac Posen werd enkele jaren geleden ineens beroemd. De 21-jarige begon een eigen modemerk, dat meteen enorm populair werd. Maar enkele jaren later was het weer gedaan daarmee en verviel hij in ongenade. Deze documentaire kijkt naar zijn pogingen het alsnog nieuw leven in te blazen. Dat laat meteen twee dingen zien: namelijk hoe het leven van een kunstenaar eruit ziet, en hoe het is om achter de schermen te werken bij een beroemd merk.


American Ultra (2015)
Regie: Nima Nourizadeh | Cast: Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Topher Grace, Connie Britton | Bekijk de trailer
Deze komedie stond al eens op Netflix, verdween en is nu weer terug. Centraal staat de stoner Mike Howell, die de meeste tijd high is en werkt aan een graphic novel over een superaap. Maar wat hij niet weet, is dat hij in het diepste geheim door de CIA getraind is als dodelijke moordmachine. Als hij het doelwit van een moordaanslag van het agentschap blijkt, moet hij zichzelf en zijn vriendin zien te redden.


Adios Amigos (2016)
Regie: Albert Jan van Rees | Cast: Lieke-Rosa Altink, Yannick van de Velde, Bas Hoeflaak, Galyna Kyyashko | Bekijk de trailer
Adios Amigos is een Nederlandse dramafilm die draait om drie vrienden. Twintigers Lars en Philip kijken naar alle meisjes in het zwembar. Maar hun vriend Joost is blind en moet het dus zien te doen met hun opmerkingen. Niet dat Lars en Philip wel iets met meisjes aan kunnen. Philip heeft een spierziekte en Lars een hersentumor. En dus vertrekken ze met z'n drieën naar Salou in een poging er toch wat van te maken.


Milada (2017)
Regie: David Mrnka | Cast: Ayelet Zurer, Robert Gant, Daniel Rchichev, Karina Rchichev | Bekijk de trailer
Het is 1949. De Praagse politica Milada Horáková wordt ervan beschuldigd aan een samenzwering te werken om haar communistische regering omver te werpen. Ze wordt berecht en in een beroemd proces geleid door de Sovjets voorgeleid. Dat proces was natuurlijk volledig doorgestoken kaart, waarbij er maar één uitkomst mogelijk was. Deze film kijkt naar het proces en is het tragische verhaal van een onschuldig mens dat uiteindelijk de hoogste prijs moet betalen.


The Polka King (2017)
Regie: Maya Forbes, Wallace Wolodarsky | Cast: Jenny Slate, Jack Black, Vanessa Bayer, Jason Schwartzman | Bekijk de trailer
Een Netflix Original met Jack Black in de hoofdrol. Hij speelt Jan Lewandowski, een Poolse immigrant die in de jaren tachtig in de Verenigde Staten kwam wonen. Daar werd hij vrij snel een geliefd muzikant. Naarmate hij meer naam voor zichzelf maakte, begon hij ook gebruik te maken daarvan, door naar het goedkope Polen te reizen en goedkope souvenirs mee te nemen om tegen hoge prijzen in de VS te verkopen. Dat was echter niet genoeg en al snel ontstond er een groot en schandalig piramidespel.

Andere tips

Is het bovenstaande niet genoeg? Natuurlijk niet! En dus hebben we nog heel wat ander materiaal. Mocht je bijvoorbeeld zin hebben in een romantische komedie, kan je I'll See You in My Dreams (2015) kijken, een romkom waarin een weduwe ontdekt dat het leven nog altijd leuk kan zijn. Een andere docu die het overwegen waard is, heet The Untold Tales Of Armistead Maupin (2017) en draait om een man die ooit homohater was en vervolgens opkwam voor hun rechten. Ook is er de documentaire 41 Dogs in My Home (2015), over hondeneigenaren.

En dan de rest...

Tot slot nog de rest van de films die Netflix deze week heeft toegevoegd aan de database. Mocht je je overigens afvragen welke films er nog op Netflix komen te staan deze maand, bekijk dan ons maandoverzicht met preview.

Drama
Miracles from Heaven (2016)
The Arbitration (2016)

Documentaire
A Brief History of Graffiti (2015)
La Manzana de Eva (2017)
The Man Who Would Be Polka King (2009)

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

The Polka King is behoorlijk laat voor een Netflix film. Een jaar geleden werd The Polka King al vertoond op de Sundance Film Festival.

Lord Bono

Avatar

@Master of Films,

Netflix heeft gewoon nu pas de rechten gekocht van de film , dan mogen ze het ook een Netflix Original noemen, daarom komt de film nu pas uit natuurlijk.

Robbepost

Avatar

Wat een verwennerij toch weer!

nieuwslaatste nieuws