Algemeen

'Guardians of the Galaxy Vol. 3' in 2020

De eerste film van dat jaar?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 06:00 in Algemeen
Na het doorslaande succes van de sci-fi superheldenfilms Guardians of the Galaxy (2014) en Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) keren de "Ass-Holes" terug in het jaar 2020. Dit heeft regisseur James Gunn bevestigd via Twitter. Voor dat jaar staan al drie data voor nieuwe delen in het Marvel Cosmic Universe geprikt.

Marvel Studios kondigde reeds de volgende data aan voor 2020: 1 mei 2020, 7 augustus 2020 en 6 november 2020. De kans is groot dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 verschijnt op 1 mei dat jaar. De eerdere delen debuteerde namelijk ook begin mei.


De derde Guardians is samen met het vervolg op Spider-Man: Homecoming het enige project dat officieel is aangekondigd voor de fase na het soort van afrondende Avengers 4 (2019). Afgelopen week werd duidelijk dat Marvel Studios ook kijkt naar een Black Widow-film en de kans is groot dat er een vervolg komt op Doctor Strange. De sterk ontvangen Guardians-films brachten gezamenlijk ruim $1,6 miljard op aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

De kans is groot dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 verschijnt op 1 mei dat jaar. De eerdere delen debuteerde namelijk ook begin mei.
Sorry to burst your bubbel Bram. Maar de 1e Guardians of the Galaxy kwam uit op 1 augustus.

Persoonlijk denk ik dat er vanaf 2019 (voor/tijdens Avengers 4) meer MCU titels van phase 4 worden aangekondigd. Tenminste dat lijkt mij de betere aankondiging ;)

-BalKan82-

Avatar

Kijk uit naar deel 3. Deel 1 en 2 waren zeer vermakelijk.

Decepticon

Avatar

Ik dacht eerst even dat deel 3 in januari zou komen, want Bram zegt "eerste film van dat jaar?" :D

Ik kijk er weer naar uit, fantastische films!
Ik hoop dat het gevolg op Doctor Strange ook dat jaar komt!

Ed Crane

Avatar

Genoeg tijd om'n beetje aardige mix tape samen te stellen.

Philmhuis

Avatar

Dus we weten nu al als spoiler dat GotG Avengers: Infinity War Part 1 en 2 overleven...

nieuwslaatste nieuws

meest populair