Keert Hugh Jackman terug als de Wolverine voor Marvel?

Keert Hugh Jackman terug als de Wolverine voor Marvel?

Sebastian Stan had het er over met de Australische acteur...

Het huis van de muis heeft al heel wat andere studio's overgekocht, met als laatste aanwinst de Fox studio. Hiermee heeft Disney nu de rechten op belangrijke filmpersonages zoals o.a. the X-Men en the Fantastic Four in handen. De nodige fans hopen nu dat er in de toekomst een cross-over komt tussen de Avengers en de X-Men. Iemand die dit ook wel ziet zitten is Sebastian Stan, die Bucky Barnes speelt in de Captain America films. Sterker nog, hij heeft het er zelfs over gehad met niemand minder dan Wolverine zelf, Hugh Jackman. Diens reactie was nogal opvallend.

Tijdens de Ace Comic-Con, waar Stan was te zien met zijn Marvel collega's Chris Evans en Anthony Mackie, had hij het namelijk over een recent gesprek dat hij had gehad met Jackman: ''Een tijdje terug zat ik naast Hugh Jackman. Ik wist niet wat ik hem kon vragen, dus vroeg of ik hem misschien binnenkort weer opnieuw zou zien bij Marvel. Hij zei er een paar dingen over die ik beter voor mij kan houden, dus daar hou ik het voorlopig bij''.

Toen de reporters om meer informatie vroegen, voegde Stan toe: ''Ik vroeg hem of Logan daadwerkelijk zijn laatste optreden was als de Wolverine en toen liet hij me weten dat hij er de laatste tijd ook over nadenkt en bij stil staat. Dus ik weet het niet, misschien zien jullie hem nog, misschien niet''.

Een paar dagen geleden zei ook Chris Hemsworth dat hij graag in een Marvel film zou spelen naast Hugh Jackman als de Wolverine en dat hij om die reden contact met hem zou opnemen in de hoop Jackman te kunnen overtuigen. Of het daadwerkelijk gaat gebeuren is natuurlijk nog maar de vraag; met Logan eindigde eigenlijk ook het verhaal van Jackman's Wolverine. De superheldenfilm werd bovendien uiterst goed onthaald en het zal lastig worden om zijn terugkeer geloofwaardig te maken, mocht het zo ver komen, maar er zijn al veel gekkere dingen gebeurd.

Zouden jullie Hugh Jackman graag opnieuw willen zien als de Wolverine?



NieuwsFilm

meest populair