Algemeen

Keert Hugh Jackman terug als de Wolverine voor Marvel?

Sebastian Stan had het er over met de Australische acteur...

door Wouter Drummen om 13:12 in Algemeen
Het huis van de muis heeft al heel wat andere studio's overgekocht, met als laatste aanwinst de Fox studio. Hiermee heeft Disney nu de rechten op belangrijke filmpersonages zoals o.a. the X-Men en the Fantastic Four in handen. De nodige fans hopen nu dat er in de toekomst een cross-over komt tussen de Avengers en de X-Men. Iemand die dit ook wel ziet zitten is Sebastian Stan, die Bucky Barnes speelt in de Captain America films. Sterker nog, hij heeft het er zelfs over gehad met niemand minder dan Wolverine zelf, Hugh Jackman. Diens reactie was nogal opvallend.

Tijdens de Ace Comic-Con, waar Stan was te zien met zijn Marvel collega's Chris Evans en Anthony Mackie, had hij het namelijk over een recent gesprek dat hij had gehad met Jackman: ''Een tijdje terug zat ik naast Hugh Jackman. Ik wist niet wat ik hem kon vragen, dus vroeg of ik hem misschien binnenkort weer opnieuw zou zien bij Marvel. Hij zei er een paar dingen over die ik beter voor mij kan houden, dus daar hou ik het voorlopig bij''.

Toen de reporters om meer informatie vroegen, voegde Stan toe: ''Ik vroeg hem of Logan daadwerkelijk zijn laatste optreden was als de Wolverine en toen liet hij me weten dat hij er de laatste tijd ook over nadenkt en bij stil staat. Dus ik weet het niet, misschien zien jullie hem nog, misschien niet''.

Een paar dagen geleden zei ook Chris Hemsworth dat hij graag in een Marvel film zou spelen naast Hugh Jackman als de Wolverine en dat hij om die reden contact met hem zou opnemen in de hoop Jackman te kunnen overtuigen. Of het daadwerkelijk gaat gebeuren is natuurlijk nog maar de vraag; met Logan eindigde eigenlijk ook het verhaal van Jackman's Wolverine. De superheldenfilm werd bovendien uiterst goed onthaald en het zal lastig worden om zijn terugkeer geloofwaardig te maken, mocht het zo ver komen, maar er zijn al veel gekkere dingen gebeurd.

Zouden jullie Hugh Jackman graag opnieuw willen zien als de Wolverine?

30 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Stijnosso

Avatar

Nee! Het einde was perfect en dat moeten ze zo laten. Recast Wolverine dan met een jongere acteur en in een andere tijdlijn.

Prince John

Avatar

Eens met Stijn, einde was perfect en de film zelf was geweldig, maar Marvel haalt wel graag mensen terug van de dood...

Master Of Films

Avatar

Eens met Stijnosso + Prince John.
X23 als opvolgster is ook prima.

Colruiter

Avatar

Ze moeten de hele x-men-serie rebooten binnen de wereld van de Avengers, want je kunt nu niet plots de bestaande X-men-films linken met de Avengers, dat werkt gewoon niet. De X-men moeten gereboot worden in Fase 4 van de MCU. Ze kunnen ze introduceren als ondergrondse organisatie die opkomt voor mutanten die op dat moment nog niet gekend zijn in de wereld... buiten Scarlet Witch, die dan ontdekt dat zij en haar broer eigenlijk mutanten zijn... ze kunnen dan Quicksilver nog terugbrengen als kloon...

Decepticon

Avatar

Uiteraard zou ik Jackman graag weer willen zien als Wolverine, maar het hoeft van mij niet meer.
Dus nee, liever niet, Logan is een perfecte film met een perfect einde. Ook al speelt Logan zich in de nabije toekomst af, daar waar de MCU nog in het heden afspeelt.

benjamin

Avatar

Ik denk dat Jackman terug zien opduiken een beetje het einde van Logan zou ondermijnen. En dat zou een heel klein beetje zonde zijn.

Robbepost

Avatar

Nee dat lijkt me niet zo'n goede zet. Idd vreemd als de huidige X-saga al die tijd al in het MCU plaat zou hebben gevonden.......

Wat me wel een mogelijkheid lijkt om Jackman in het MCU te krijgen is om hem wat mocap-werk te laten verrichten als Mickey Mouse.

GreenHornet

Avatar

Met X23 kan Disney een kind vriendelijke versie maken.
Misschien word X23 wel een Disney Princess

Master Of Films

Avatar

Robbepost "Wat me wel een mogelijkheid lijkt om Jackman in het MCU te krijgen is om hem wat mocap-werk te laten verrichten als Mickey Mouse."
Dan mag George Lucas wel gestrikt worden voor de regie. Wellicht dat Mickey Mouse net zo'n grote culturele icoon wordt zoals Jar Jar Binks.

chazillionair28

Avatar

de film logan speelt zich in een andere realiteit af, zo heb je wel meerdere comics die zich in een andere realiteit afspelen. Dus dit zou geen excuus moeten zijn. Hoe graag ik ook Hugh Jackman weer als wolverine zou willen zien vind ik dit ook geen goede zet.

Hugh blijft altijd de wolverine onder fox, mocht de deal doorgaan moeten ze het complete x-men recasten. Gewoon een frisse start.

Ereptile

Avatar

Eens met wat de rest hier ook al zegt. Hoe graag sommigen van ons Hugh Jackman terug willen zien als Wolverine, het zou niet aansluiten met het MCU. Liever een jongere acteur die het voor het MCU waarmaakt.

Robbepost

Avatar

Juist MOF en zoals als eerder door jou aangekaart de stem van Vin Diesel.

Master Of Films

Avatar

Precies Robbepost. Dus.....who needs Wolverine. Logan is so 2017.

Robbepost

Avatar

Mickey Mocap Mouse is the future!!!

Artificialis

Avatar

Het zou geweldig zijn om de oorspronkelijke X-Men cast in het Marvel Cinematic Universe op te zien duiken. Via een interdimensionaal portaal van Dr. Strange ofzo. ''This universe is only one of an infinite number'' (The Ancient One). Alle karakters leven weer aan het eind van Days of Future Past, dus alles is mogelijk.

Mochten ze alleen Hugh Jackman willen gebruiken dan zou dat ook al fantastisch zijn. Het combineren van acteurs die hun eigen film(s) hebben gehad is altijd de kracht van de Avengers geweest. Een andere Wolverine zou domweg niet dezelfde impact hebben als Hugh Jackman, die na 17 jaar volledig met de rol versmolten is geraakt.

Gregbelgie

Avatar

Logan speelde zich ook af in de toekomst een terugkeer is dus perfect mogelijk Smiley face

Robbepost

Avatar

^Je bedoelt dat jij het een kutfilm vind.
Ik vind het samen met de aapjes de beste BB van 2017.

Sunspot

Avatar

Zou cool zijn, maar gaatt toch niet werken, althans niet met het xmen universum van Fox, zelfs met meerdere universa.

Als Xmen nou consistenter was vanaf het begin, ja, misschien dan.

Of wat zou kunnen werken is dat ze alleen Hugh Jackedman gebruiken, en de rest 'vergeten'.

Hoewel ik dan eigenlijk Fassbender wil zien als Magneto.

Denk dat Disney ten eerste wacht op hoe de volgende Xmen film het gaat doen.

Sowieso hebben ze stardom erin zitten, grote namen, Fassbender, Mcavoy, Lawrence en misschein Sophie Turner en dan als ze het echt doen, uiteraard Jackedman, ook A-lister.

Dus sterrencast en mocht de film het echt goed doen, dan zie ik nog wel gebeuren ook dat ze toch de Xmen van Fox universum in het MCU gaan gooien.

BlackPowerWolf

Avatar

Logan was een fantastische afsluiting. Alsjeblieft maak deze mooie herinnering aan The Wolverine niet kapot.

Artificialis

Avatar

@Sunspot
Het is logischer om de oorspronkelijke cast te gebruiken. De jonge cast kan dan voor films worden gebruikt die zich in het verleden afspelen. En/of voor flashbacks. Zo blijft het complete X-Men universe behouden.

Sunspot

Avatar

Oorspronkelijke cast zou relax zijn.

Robbepost

Avatar

Oke Akke!

En wat vind iedereen van bv Apocalypse?

Benieuwd!

ISIM

Avatar

Hij moet sowieso terugkomen, denk dat hij veel meer uit Wolverine kan halen dan hij nu heeft gedaan. Op de een of andere manier vond ik Wolverine toch net niets, veel te safe en Logan was weer te overdreven. Ze kunnen er nu wel wat moois van maken.

schrader

Avatar

X23 brengt risico met zich mee. De jonge actrice is enorm getalenteerd maar met jonge acteurs/actrices krijg ik altijd een beetje hetzelfde gevoel als met de cast van Modern Family. Tijdens de puberteit brengen ze een soort awkward acteerstijl mee. Ik heb liever een hernieuwd personage, met een andere draai dan die herkenbare bakkebaarden. Taron Egerton lijkt mij enorm interessant als Wolverine.

Rderegt

Avatar

Misschien gaat de hele deal niet eens door... Ze moeten overal goedkeuring krijgen om Fox over te nemen. En jullie praten of het al gebeurd is...

Hancock

Avatar

Logan was awesome. Ik ben ook voor een reboot

Goku32

Avatar

Ik geef Stijnosso gelijk. LOGAN WAS een mooie einde voor jack man die film was geweldig. Dus geef iemand anders een kans in een marvel film als wolverien. En anders geen wolverien er zijn veel meer badass x men charachters.

Goku32

Avatar

Akke moeka hara
Jij hebt zeker een PG13 versie gekeken van Logan. Want hoe kan je dat een kut film vinden man Logan is de beste x men movie. Geweldig actie verhaal mooie afsluiter voor Jackman. Gewoon een toppertje van 2017 10 out off 10 film. Dus ga hem nog een x kijken, want meschien heb je iets gemist of zo moeka

NieuwsFilm

meest populair