Algemeen

Held en heldin verenigd op nieuwe foto 'Ant-Man and the Wasp'!

Plus de synopsis voor deze derde MCU-film.

door Bram de Groot om 06:37 in Algemeen
Walt Disney heeft een nieuwe foto onthuld uit de derde Marvel Studios-superheldenfilm die dit jaar verschijnt. We zien op het beeld de helden Ant-Man en de Wasp. Ook lijkt duidelijk wanneer de film zich afspeelt. Er is namelijk een synopsis onthuld voor Ant-Man and the Wasp:


Van het Marvel Cinematic Universe komt Ant-Man and the Wasp, een nieuw hoofdstuk waarin we helden zien met de verbazingwekkende vaardigheid om te krimpen. In de nasleep van Captain America: Civil War worstelt Scott Lang met de gevolgen van zijn keuze om zowel een superheld als een vader te zijn. Als hij probeert om te gaan met zijn thuissituatie en zijn verantwoordelijkheden als Ant-Man, komen Hope van Dyne en Dr. Hank Pym met een dringende nieuwe missie. Scott moet wederom zijn pak aantrekken en hij moet leren om samen te vechten met de Wasp om als het team gezamenlijk achter geheimen uit het verleden aan te gaan.


Het drietal Hope Van Dyne / Wasp (Evangeline Lilly), Dr. Hank Pym (Michael Douglas) en Scott Lang / Ant-Man (Paul Rudd) gaat waarschijnlijk op zoek naar Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) die naar verwachting nog in de mysterieuze Quantum Realm zit.


De film van Peyton Reed verschijnt zo'n 2 maanden na Avengers: Infinity War en de verschijningsdatum is 18 juli.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McGraig

Avatar

Helaas dezelfde regisseur. Ik vond de eerste Ant-Man misschien wel de zwakste Marvel tot op heden (al waren de eerste twee Thor films ook niet geweldig). Maar wie weet..... misschien heeft de man nog wat in petto. Wel met Evangeline Lilly naar wie het nooit een straf is te moeten kijken. Zeker in spandex. Ze hadden ook voor Amy Schumer kunnen kiezen; dan was ik zeker niet gaan kijken

Chris23

Avatar

¨al waren de eerste twee Thor films ook niet geweldig¨
The incredible Hulk, Iron Man 2, Captain America: The First Avenger, Guardians of the Galaxy Vol. 2, Avengers: Age of Ultron en Captain America: Civil War vond ik ook nie echt vet.....Spiderman Homecoming ook niet echt eigelijk. (op zich geen slechte films natuurlijk, en in elk van die films zit minstens 1 vette scene, maar verder doen ze me niet zo veel; dan von ik Ant Man nog de leukste van deze (naar mijn mening) mindere Marvel films)

ISIM

Avatar

Grappig, ik vond Antman juist een van de betere Marvel films. Eentje die ik makkelijk meerdere kan kijken. Maar ik ben bang dat ik na Avengers 3 ineens heel anders ga kijken naar superhero films.

Master Of Films

Avatar

Mooi dat de synopsis is onthuld, want het wat duidelijker ivm de MCU tijdlijn. Zeker wat er na Avengers: Infinity War gaat gebeuren.

In the aftermath of Captain America: Civil War,

Na Avengers: Infinity War gaan we dus met Ant-Man en Captain Marvel even terug in de tijdlijn van MCU.

Flauw vermoeden dat Infinity War wellicht een cliffhanger gaat krijgen.

Ereptile

Avatar

Ik vind ze er wel tof uitzien zo naast elkaar Smiley face

Goku32

Avatar

Word zoiezo een toppertje dit marvel marvel marvel geld in het laadje

BlackPowerWolf

Avatar

McGraig " Ik vond de eerste Ant-Man misschien wel de zwakste Marvel tot op heden "


Ik vond Doctor Strange juist matig tot slecht eigenlijk. Wat een onzin verhaal was dat. Civil War was ook pure poep. Het lijkt wel of iedere Superhelden film hier de hemel in geprezen word?! Ik krijg het idee dat niemand meer kritisch naar films kijkt... zo lang het beeld maar beweegt er een paar acties en ontploffingen in voor komen en het is goed? Ik ben zeker geen Superheldenfilms hater, het tegendeel zelfs, maar ik ben gewoon kritisch naar de meeste films. Ant-Man was niet heel sterk nee, maar werd gedragen door de 'nieuwe' vorm van humor en originaliteit waardoor ik de film nog enigszins kon waarderen.

Artificialis

Avatar

Ant-Man was een verrassend goede film als je bedenkt dat het over Mier-Man gaat, een personage dat het formaat van een insect en dinosaurus kan aannemen, met mieren kan communiceren. Dit concept was zo belachelijk dat het erg knap is dat ze er zo'n goede film van hebben weten te maken.

Xenolicker

Avatar

Waarom heeft The Wasp een grote penis op haar kostuum....?!

Ed Crane

Avatar

Hint: hij hangt naar beneden

Xenolicker

Avatar

Da Villain - het is niet te missen! Hij wijst precies richting haar kruis?! WTF!

Master Of Films

Avatar

Xenolicker "Waarom heeft The Wasp een grote penis op haar kostuum....?!"
Ja, ze staat ontzettend voor lul. Maar wellicht staat ze haar mannetje wel en vraagt Evangeline Lilly een salarisverhoging.

Artificialis

Avatar

Wat een puberale humor, iedereen is hier nog onder de 30 begrijp ik?

ThomasOMalley

Avatar

Hahaha ben jíj ouder dan 30??

Wat lachwekkend, buiten het feit dat het zo’n stompzinnige opmerking is die er alleen toe dient om kenbaar te maken hoe oud je bent.
Tenzij je echt vindt dat je vanaf je dertigste niet puberaal meer bent.

NieuwsFilm

meest populair