Held en heldin verenigd op nieuwe foto 'Ant-Man and the Wasp'!

Held en heldin verenigd op nieuwe foto 'Ant-Man and the Wasp'!

Plus de synopsis voor deze derde MCU-film.

Walt Disney heeft een nieuwe foto onthuld uit de derde Marvel Studios-superheldenfilm die dit jaar verschijnt. We zien op het beeld de helden Ant-Man en de Wasp. Ook lijkt duidelijk wanneer de film zich afspeelt. Er is namelijk een synopsis onthuld voor Ant-Man and the Wasp:


Van het Marvel Cinematic Universe komt Ant-Man and the Wasp, een nieuw hoofdstuk waarin we helden zien met de verbazingwekkende vaardigheid om te krimpen. In de nasleep van Captain America: Civil War worstelt Scott Lang met de gevolgen van zijn keuze om zowel een superheld als een vader te zijn. Als hij probeert om te gaan met zijn thuissituatie en zijn verantwoordelijkheden als Ant-Man, komen Hope van Dyne en Dr. Hank Pym met een dringende nieuwe missie. Scott moet wederom zijn pak aantrekken en hij moet leren om samen te vechten met de Wasp om als het team gezamenlijk achter geheimen uit het verleden aan te gaan.


Het drietal Hope Van Dyne / Wasp (Evangeline Lilly), Dr. Hank Pym (Michael Douglas) en Scott Lang / Ant-Man (Paul Rudd) gaat waarschijnlijk op zoek naar Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) die naar verwachting nog in de mysterieuze Quantum Realm zit.

Bekijk de afbeelding
De film van Peyton Reed verschijnt zo'n 2 maanden na Avengers: Infinity War en de verschijningsdatum is 18 juli.

NieuwsFilm

meest populair