Algemeen

Waarom de Knights of Ren niet in 'Star Wars: The Last Jedi' zitten

De maatjes van Kylo Ren.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 06:00 in Algemeen
In The Force Awakens (2015) wordt duidelijk dat Kylo Ren (Adam Driver) op een zeker ogenblik in zijn leven beschikt over zijn eigen team, de Knights of Ren. In The Last Jedi keren zij echter niet terug en fans vinden dat erg jammer. In gesprek met Empire liet regisseur Rian Johnson weten waarom zij ontbreken.


"We hebben al een erg volle film. Er was letterlijk geen ruimte meer voor nog een element... Ik denk dat ik ze had kunnen gebruiken in plaats van de Praetorian lijfwachten, maar dan zou het aanvoelen dat we ze te snel zouden kwijtraken, aangezien die lijfwachten dood moesten. En als Kylo een soort van band met ze had, dan had het ingewikkelder geworden en dat zou de scène niet geholpen hebben... De waarheid is dat ik geen plek voor hen zag ik de film." - Rian Johnson

Net als bij de vele andere openstaande vragen na The Last Jedi bestaat uiteraard de kans dat de Knights of Ren wel te zien zijn in het negende deel. J.J. Abrams buigt zich daar nu over en zal Star Wars: Episode IX eind 2019 opleveren.22 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

O vandaar; gelukkig maar, anders hadden we misschien Rose en het Canto Bight verhaal moeten missen.

Ereptile

Avatar

^ Je bent me net voor Chris23... Als er iets overbodig was....

Ze hadden net zo goed een locatie kunnen kiezen waar de Knights of Ren die code kraker gevangen hield. In plaats van Canto hadden ze een locatie kunnen kiezen waar Kylo Ren verantwoordelijk over was, in dienst van Snoke. En die de Knights of Ren bewaakten of zo.

Rian Johnson wist volgens mij simpelweg niet wat er allemaal is opgezet in de eerste film...

Jeroen137

Avatar

Ze zijn idd niet te zien maar er wordt wel degelijk iets duidelijk over de knights of ren, als mensen de film nou eerst eens goed bekijken en begrijpen voordat ze gaan zeiken zou een hoop schelen.

Mas7

Avatar

Een epische battle tussen the Knights of Ren + Kylo en Rey + nieuwe Jedi?

Zou vet zijn, alleen als de film 3 jaar later zich afspeelt, dan zou het denk ik te kort dag zijn om Rey met nieuwe Jedi te zien.

Ik had de Knights of Ren graag in TLJ gezien: episch gevecht tussen Luke + Rey tegen Kylo + Knights of Ren.......het had niet zo mogen zijn

Nu afwachten op episode IX

benjamin

Avatar

Zo hard werden de Knights of Ren toch ook weer niet aangekondigd en opgezet in The Force Awakens, zou me verbazen als de doorsnee kijker nog zou weten dat die bestaan. In ieder geval kan ik perfect leven met het idee om niet gewoon wat personages die heel vaag werden aangehaald in een al volle film te proppen.

Artificialis

Avatar

''aangezien die lijfwachten dood moesten''

Dit lijkt zo'n beetje de hele drijfveer van Rian Johnson te zijn geweest. Die man is alleen maar bezig met hoe hij personages (bijna) dood kan laten gaan. Er zijn alternatieve opties Johnson..

Master Of Films

Avatar

Ereptile "Rian Johnson wist volgens mij simpelweg niet wat er allemaal is opgezet in de eerste film..."
Voor de 10.000 ste keer. De script van Rian Johnson was goedgekeurd door executive producer J.J. Abrams!!! Als er iemand die naast Kennedy het hoogste woord had, dan was dat Abrams wel.

MARQ242

Avatar

Johnson had gewoon een stand alone film moeten maken. Het is gewoon zo duidelijk dat Disney niet heeft nagedacht over deze trilogie en hoe het een mooi coherent doorlopend verhaal had moeten worden. Toen Disney de rechten kreeg van Star Wars, moest er gewoon zo snel mogelijk films uitgepoept worden en geld verdient worden. Er is te weinig tijd genomen voor veel zaken. Ja JJ gaf het ok voor het script van The Last Jedi, maar er was simpelweg ook niet meer genoeg tijd om met iets beters te komen.

Stijnosso

Avatar

Ze zitten niet in de film omdat Rian Johnson er een heel andere visie op na houdt dan zijn voorganger J.J. Abrams... Zo zonde dat J.J. niet gewoon de hele trilogie heeft gedaan en de fundamenten die hij in TFA gelegd heeft, heeft kunnen doortrekken in dit deel. Je merkte aan alles (bijvoorbeeld het 'mysterie' rond Snoke en rond Rey's ouders) dat hier een andere regisseur aan de leiding zat met een andere visie op hoe het verhaal moest lopen, eeuwig zonde... Ik hoop dat J.J. Abrams de boel nog weet te redden in deel XIV, want ik vond de inconsistentie tussen deel 7 en 8 op z'n zachtst gezegd storend.

Master Of Films

Avatar

MARQ242 " Ja JJ gaf het ok voor het script van The Last Jedi, maar er was simpelweg ook niet meer genoeg tijd om met iets beters te komen."
Voor de zomer van 2014 was het officieel bekend gemaakt dat Rian het script ging schrijven. Dus hij heeft gewoon dezelfde tijd gekregen als bij de OT.

Frietgezicht

Avatar

@ Benjamin, over dat de gemiddelde kijker ze niet mist en zelfs vergeten is ben ik het eens.
Ik keek met 2 gemiddelde kijkers de originele trilogy(die ze nooit gezien hadden) voordat The Force Awakens uitkwam.
Als Boba Fett niet in Return of the Jedi gezeten had hadden ze het niet eens doorgehad.

Ik denk dat in sommige gevallen het ook wel mag gaan om 'fans'.
Als je de trailer reacties bekeek toen van TFA (dus voor de film uitkwam) zag je mensen al gillen toen die scene met de Knights of Ren in beeld kwam.
Achteraf blijkt dat ook gelijk de enige scene met die gasten na 2 films dus voor mensen die zich wel meer verdiepen erin zal het vast een (terechte) teleurstelling zijn.

Akke Moeka Hara

Avatar

Die Levitt praat ook weer een hoop niet toegevoegde waarde.
Ik ben volgens mij 1 van de weinige die de oude cast zo cringe als wat vind, Leia met dr doorgesnoven kop, Ford die denkt dat hij god is maar eigenlijk maar een matige tot slechte acteur is, en Hamill die eigenlijk een schim is van vroeger, en gewoon niet leuk is om naar te kijken.
En zo kan ik nog wel ff doorgaan met de nieuwe set up vanaf TFA, Boyega toch wel 1 van de meest irritante acteurs op dit moment, Driver... is geen Fassbender, om maar een acteur te noemen, Driver is ook weer geen fijne acteur voor deze rol, cast een badguy die in het echte leven ook een randje heeft, Fassbender zou je vrouw een beurt geven als niemand keek, zelfde voor Colin Farrel, maar Driver “i have to be home before 10”
Oscar Isaac top acteur, jammer dat hij het moet doen met dit matige spektakel, Christie aka Phasma, het vel valt van mijn botten zoveel cringe, Leeson of hoe dat ventje ook heet.
Dat lesbische mens van Jurassic Park.
En dan die namen Poe Dameron- Cameron Poe, Maz Kenada- mas kenata, Canto bight of bright, allemaal namen die op de tafel zijn gegooit en beetje door elkaar gehusselt.
First Order look, zoals de troopers die lijken alsof ze door Vogue zijn ontworpen. Snowtroopers die stuk voor stuk dwergen lijken.
Die maffe petjes van de korporaaltjes en generaaltjes.
De hele TFA was en is kut, en daar kan je niks aan doen en verbeteren, gewoon een kernbom en klaar.
Levitt kan lullen wat hij wilt maar het is pure stront! :)

Master Of Films

Avatar

Zo lange post van Akke Moeka Hara. Ben ik niet gewend.

Master Of Films

Avatar

Jazeker ik merk veel "enters" in de opmaak.

Akke Moeka Hara

Avatar

Het heet frustratie, rommel nog erger dan de prequels.

Sunspot

Avatar

f/ycj Disney

Sunspot

Avatar

Ben het toch wel grotendeels met Akke Moeka eens.

Is gewoon niet het ding.

Karakters zijn het niet! Juist bij Star Wars moet je dat hebben sowieso ten eerste.

Al die nieuwe karakters zijn niks, er waren een paar, maar die zijn afgemaakt in Rogue One.

Gigan72

Avatar

Disney/lucasfilm wilde veel te snel ze hadden meer tijd moeten nemen voor ep8.

Tot nu toe is alleen Roque One goed
TFA is gewoon een remake met een aantal dingen ( niet veel ) die wel intressant waren The Kinght Of Ren was daar 1 van.
TLJ........ is gewoon niet goed.
Hoop dat ze met ep 9 met iets goeds komen.
Misschien is het toch geen slecht idee om ome Lucas als adviseur te nemen of hem zo nu en dan toch ff te bellen van wat nu want ik heb het idee dat ze nu een beetje vast zitten met waar ze heen willen en wat te doen.
De Han Solo film is ook achter de schermen een zooitje geworden.
Met RO waren ook wat problemen maar dat is nog goed gekomen
Of dat met de Solo film is is afwachten.benjamin

Avatar

Gigan72 "Disney/lucasfilm wilde veel te snel ze hadden meer tijd moeten nemen voor ep8."
En wat zou (nog) meer tijd dan per se veranderd hebben? Het is niet omdat iemand een beslissing neemt die jou niet aanstaat dat dat per se aan tijdsgebrek ligt. Als dat laatste echt het geval zou zijn, zou de film wellicht niet zo'n goede kritieken gekregen hebben.

nieuwslaatste nieuws

meest populair