'John Wick 3' vindt regisseur en cast

'John Wick 3' vindt regisseur en cast

De opnames vinden onder meer in New York, Spanje en Rusland plaats.

Niet alleen is nu bekend wanneer de opnames van John Wick 3 van start gaat, ook weten we nu wie de film regisseert en welke castleden er allemaal voor zullen terugkeren. In John Wick 2 zagen we dat het personage van Keanu Reeves echt terug kwam uit pensioen en klaar was om wat doelwitten te vermoorden. Daarop overtrad hij de regels van het moordenaarshotel The Continental. Nu zal hij vermoedelijk zelf het doelwit worden van een grootschalige jacht.

De nieuwe film wordt volgens That Hashtag Show geregisseerd door Chad Stahelski. Hij was de coregisseur van de eerste John Wick-film, regisseur van de tweede en nu dus ook van de derde. De opnames van de nieuwe reeks gaan op 1 maart van start in New York City en vinden ook plaats in Spanje en Rusland.

Afgezien daarvan zijn er nog wat castleden bevestigd. Laurence Fishburne keert terug als de Bowery King en wordt vergezeld door Commons Cassian en Ruby Rose als Ares. Verder zijn er wat nieuwe gezichten, waarbij Hiroyuki Sanada de voornaamste is en het als hoofd van een Japans misdaadsyndicaat opneemt tegen Wick.

Vanaf 17 mei 2019 in de Amerikaanse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair