'Hellboy'-acteur David Harbour doet bijna alles voor zijn fans

'Hellboy'-acteur David Harbour doet bijna alles voor zijn fans

Van trouwpartijen tot schoolfoto's!

Acteur David Harbour (Hellboy: Rise of the Blood Queen, Black Mass) heeft veel over voor zijn loyale fans, zo blijkt wel uit een aantal momenten uit de afgelopen weken. Harbour biedt zijn fans regelmatig een uitdaging aan om iets te kunnen winnen van de acteur, maar Harbour lijkt de kracht van social media toch behoorlijk te onderschatten.

Deze week kreeg Harbour een bijzonder verzoek van een fan. Een vrouw vroeg via Twitter aan de acteur of hij de ceremonie van haar aankomende huwelijk in september zou willen leiden. Harbours antwoord? Ja, maar dan moest de vrouw in kwestie wel 125.000 retweets zien te behalen.

"De datum moet passen binnen mijn filmrooster voor seizoen drie (van Stranger Things, red.) én ik mag zelf de ceremonie vormgeven en uitvoeren", schreef Harbour afgelopen dinsdag terug. "Daarnaast mag ik ook een liefdesbrief voorlezen en als de taart officieel is aangesneden, krijg ik de eerste punt", merkt hij nog enigszins grappig bedoeld op.

Zijn vrouwelijke fan ging de uitdaging natuurlijk aan en dankzij de kracht van social media en de bijkomende media-aandacht, werd het doel al binnen 24 uur behaald. Daarmee komt Harbour, mocht het allemaal agendatechnisch uitkomen, dus naar de trouwpartij.

Vorige week vroeg een andere fan van Harbour nog of hij met haar op haar schoolfoto zou willen. Ook die fan kreeg de opdracht om 25.000 retweets te verzamelen, maar dat was ook al appeltje-eitje. Harbour heeft nu in ieder geval geleerd dat hij in het vervolg een hogere drempel moet stellen, maar al met al... tof!



NieuwsFilm

meest populair