Algemeen

Charlie Hunnam en Billy Bob Thornton gecast in 'A Million Little Pieces'

Ook Carla Juri en Aaro Taylor-Johnson zullen hun opwachting maken in de boekverfilming.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 14:37 in Algemeen
Billy Bob Thornton (The Man Who Wasn't There, Sling Blade), Charlie Hunnam (Pacific Rim) en Carla Juri (Vochtige Streken) zullen allen te zien zijn naast Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass) in de nieuwe film A Million Little Pieces. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van James Frey. Je kunt je misschien nog wel herinneren dat het boek eigenlijk gebaseerd was op Frey's eigen leven, maar dat uiteindelijk bleek dat het hele verhaal verzonnen was. Dit leidde tot de nodige controverse (voornamelijk bij Oprah Winfrey).

De opnames van de film beginnen op 25 januari a.s. De regie is in handen van Sam Taylor-Johnson (Fifty Shades of Grey). Thornton zal de rol spelen van reddende engel Leonard. Over de rollen van Juri en Hunnam is nog niks bekend. Giovanni Ribisi werd eerder al aangekondigd. Pam Abdy van Makeready zal samen met Alex Heineman van The Picture Company produceren. Het boek werd in scriptvorm gegoten door Aaron en Sam Taylor-Johnson.

De plot van A Million Little Pieces wordt als volgt omschreven door Amazon:

Tegen de tijd dat hij afkickkliniek voor drugsverslaafden en alcoholisten betrad, was James Frey wat je noemt een extreme verslaafde. Zijn lichaam was er dusdanig slecht aan toe, dat de medici in de kliniek verbaasd waren dat hij nog leefde. De daaropvolgende martelingen van het afkicken worden in het boek in alle geuren en kleuren belicht.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair