Is dit de titel van de derde 'Cloverfield'-film?

Nog een paar maanden tot de release en we weten bijna niets van de film.

Rond de derde Cloverfield-film heerst nog veel mysterie. Zo leek de titel lange tijd God Particle te worden, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Ondertussen wordt er wel gehint naar een andere titel. De film zou wellicht Cloverfield Station gaan heten. Dat blijkt uit de LinkedIn-pagina van een VFX-artist die aan de film zou hebben meegewerkt.

De titel is dus nog niet bepaald definitief, maar het lijkt wel behoorlijk waarschijnlijk. De eerste film in de franchise van J.J. Abrams heette natuurlijk Cloverfield, waarna het lange tijd stil bleef. Vorig jaar kwam toen ineens het mysterieuze 10 Cloverfield Lane uit. Een titel met die naam erin lijkt dus ook een zekerheid en gezien het verhaal van de film is dit nog waarschijnlijker.

De film van regisseur Julius Onah draait om de bemanning van het ISS. Die zit vast in de ruimte, als er op de aarde een gigantische ramp plaatsvindt. Helemaal zeker is het niet of dat het plot is. Met rollen voor Daniel Brühl en Elizabeth Debicki. Vanaf 19 april in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair