Derde 'Cloverfield' speelt zich in de toekomst af

Derde 'Cloverfield' speelt zich in de toekomst af

En er gebeurt iets... vreemds met de aarde.

De derde Cloverfield-film komt over een paar maanden al uit in de bioscoop. We hebben toch nog altijd geen titel, geen trailer of foto's gezien. Maar het lijkt erop dat het moment waarop die er wel komen steeds dichterbij komt. Gisteren lekte de mogelijke titel al uit, Cloverfield Station, en vandaag hebben we wat details.

Volgens acteur Daniel Brühl speelt de film zich af in de nabije toekomst. Hij vertelde tegenover de site Collider over de sci-fi film en hintte enigszins naar het verhaal. "Ik ging naar UCLA en ontmoette daar een aantal briljante studenten en wetenschappers. Ik begreep hooguit 2 procent van alles wat ze me vertelden daar. De film is gebaseerd op veel interessante ideeën over een situatie in de nabije toekomst. Dat is een interessante visie op wat er zou kunnen of wellicht gaat gebeuren met de Aarde. Ik ben een beetje bang om erover te vertellen, omdat er zoveel geheimen rond hangen. Ik ben bang in een of andere gevangenis van Bad Robot te belanden."

Naar verluidt draait de film om een groep astronauten die in de ruimte experimenteren met een deeltjesversneller. Ineens verdwijnt de complete aarde en zijn ze gestrand. Of er ook echt zoiets gebeurt weten we niet zeker, dat zal vermoedelijk pas in april zijn als de film in première gaat.



NieuwsFilm

meest populair