De films die in februari op Netflix verschijnen

Met o.a. Mute, Shaun of the Dead, Love Actually en meer.

Elke maand komt Netflix met tientallen nieuwe films en series. Vandaag hebben we voor jullie een vooruitblik op de grootste nieuwe films die naar het online streamingkanaal komen in februari. Het zijn uiteraard niet alle films, maar wel de films die Netflix zelf al wilde uitlichten.

How the Beatles Changed the World (1 februari)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tom O'Dell | Cast: Tony Bramwell, Robert Christgau, Anthony DeCurtis, John Dunbar | Bekijk de trailer
Netflix opent de maand met een film over het fascinerende verhaal rond het succes van de Beatles. De vier bandleden hadden eerst in Engeland en daarna in de rest van de wereld een grote culturele, sociale en spirituele impact. En dan hebben we het nog niet over hun toch wel legendarische muziek gehad. Deze documentaire gaat in op de band en het succes.


The Incredible Hulk (1 februari)
Bekijk de afbeeldingRegie: Louis Leterrier | Cast: Edward Norton, Liv Tyler, Tim Roth, William Hurt | Bekijk de trailer
Het MCU werd alweer tien jaar geleden gelanceerd met Iron Man. Een film die velen vergeten - overigens net als Marvel bij vlagen ook graag lijkt te doen - is The Incredible Hulk, met Edward Norton als Bruce Banner. In de film is hij op de vlucht voor de Amerikaanse overheid en naarstig op zoek naar een geneesmiddel, of een manier om te voorkomen dat hij in het beroemde groene monster verandert bij een woedeaanval.


Love Actually (1 februari)
Bekijk de afbeeldingRegie: Richard Curtis | Cast: Bill Nighy, Gregor Fisher, Rory MacGregor, Colin Firth | Bekijk de trailer
Misschien wel de beste film voor de feestdagen en Valentijnsdag: Love Actually. Deze raamvertelling volgt de levens van acht behoorlijk verschillende koppels en hun liefdeslevens, die losjes aan elkaar verbonden blijken te zijn. Het geheel speelt zich een kleine maand voor de Kerst af in Londen en kreeg vorig jaar maart een vervolg in de vorm van Red Nose Day Actually, waarin we van iedereen zien waar ze nu zijn.


Shaun Of The Dead (1 februari)
Bekijk de afbeelding Regie: Edgar Wright | Cast: Simon Pegg, Kate Ashfield, Nick Frost, Lucy Davis | Bekijk de trailer
Een van de films in de beroemde Three Flavours Cornetto Trilogy van Edgar Wright en Simon Pegg komt in februari naar Netflix. Shaun of the Dead draait om een man die zijn leven weer op het rechte pad wil krijgen. Hij probeert daarvoor zijn ex-vriendin terug te winnen, zijn band met zijn moeder te herstellen en om te gaan met een complete gemeenschap die uit de dood is opgestaan om mensen te eten.


Definitely, Maybe (1 februari)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam Brooks | Cast: Ryan Reynolds, An Nguyen, Matthew Mason, Rick Derby | Bekijk de trailer
Een politieke consultant staat op het punt om te gaan scheiden. Zijn tienjarige dochter wil weten waarom. En hoe zijn leven voor het huwelijk was. Ze wil alles weten van het leven van hun ouders en hoe ze elkaar leerden kennen. Dat is een verhaal dat in 1992 begint en naarmate haar vader het vertelt, begint hij zich af te vragen hoe het zit met zijn vrouw.


When We First Met (9 februari)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ari Sandel | Cast: Alexandra Daddario, Robbie Amell, Adam DeVine, Noureen DeWulf | Bekijk de trailer
Noah brengt een perfecte eerste nacht door bij Avery, zijn droomvrouw. Maar hij komt terecht in de friendzone. Jarenlang vraagt hij zich af waar het precies mis ging. Als hij ineens de kans krijgt om terug in de tijd te reizen - en zijn lot te veranderen - besluit hij het erop te wagen.


The Ritual (9 februari)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Bruckner | Cast: Rafe Spall, Rob James-Collier, Arsher Ali, Sam Troughton | Bekijk de trailer
Een groep vrienden die ooit met elkaar op de universiteit zaten, besluit samen een nachtje door te brengen in een eng donker bos. Daar komen ze erachter dat ze niet alleen zijn. En dat het helemaal niet gegarandeerd is, dat ze allemaal de volgende ochtend wel zullen halen.


The Trader (Sovdagari) (9 februari)
Regie: Tamta Gabrichidze
Een documentaire die tijdens Sundance in première ging en nu naar Netflix komt. Lang duurt deze niet: 23 minuten. Centraal staat Gela, een vrouw die tweedehands kleren verkoopt en huishoudgoederen, terwijl het echte geld in aardappelen zit.


Seeing Allred (9 februari)
Bekijk de afbeeldingRegie: Roberta Grossman, Sophie Sartain | Cast: Gloria Allred | Bekijk de trailer
In een tijd waarin steeds meer seksschandalen in de showbiz naar buiten komen, is er een vrouwenrechtenadvocaat die klaar staat om het op te nemen tegen de figuren die de schandalen veroorzaken. Gloria Allred neemt het op tegen enkele van de grootste namen in de Amerikaanse cultuur, in een poging het op te nemen voor de meest kwetsbare mensen.


Irreplaceable You (16 februari)
Regie: Stephanie Laing | Cast: Kate McKinnon, Gugu Mbatha-Raw, Christopher Walken, Michiel Huisman
Abbie en Sam zijn een koppel dat voorbestemd leek om altijd samen te blijven. Maar als blijkt dat Abbie kanker heeft en niet meer lang zal leven, besluit zij op zoek te gaan naar een nieuwe liefde voor Sam, haar verloofde en haar allerbeste jeugdvriend.


Mute (23 februari)
Bekijk de afbeeldingRegie: Duncan Jones | Cast: Alexander Skarsgård, Paul Rudd, Justin Theroux, Seyneb Saleh
Berlijn, veertig jaar in de toekomt. Het is een stad vol migranten, waar het oosten en het westen botsen. Leo Beiler is een stomme bartender die maar een reden heeft om daar te wonen en zij is verdwenen. Maar als zijn zoektocht Leo dieper in de onderbuik van de stad brengt, en een gek echtpaar van Amerikaanse chirurgen de enige aanwijzing voor haar plek lijkt te zijn, weet Leo het niet meer.

NieuwsFilm

meest populair