De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Met o.a. The Wave, TMNT: Out of the Shadows en Scary Movie 3.

De ene week heeft Netflix flink wat nieuwe films in de aanbieding en de andere week nauwelijks. Deze week is er helaas een die in die laatste categorie valt. In plaats van een boel nieuwe producties, is er slechts een handvol toegevoegd. Hieronder ons gebruikelijke overzicht met eerst vijf titels die we uitlichten, gevolgd door de rest.

The Wave (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Roar Uthaug | Cast: Kristoffer Joner, Ane Dahl Torp, Jonas Hoff Oftebro, Edith Haagenrud-Sande |Bekijk de trailer
Een behoorlijk spectaculaire Noorse rampenfilm waarin een wetenschapper slechts een paar uur heeft om een heleboel mensen te redden. Hij realiseert zich namelijk dat er elk moment een aardbeving plaats kan vinden bij een toeristisch dorpje, die voor een gigantische vloedgolf zal zorgen. Het verhaal maakt vooral heel handig gebruik van de grootste clichés uit het genre en is niet per se ontvangen als het beste ooit, maar wel consequent als een goede rampenfilm.


Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (2016)
Bekijk de afbeelding Regie: Dave Green | Cast: Megan Fox, Will Arnett, Laura Linney, Stephen Amell | Bekijk de trailer
In de vorige film namen ze het nog in het diepste geheim op tegen Shredder en zijn vrienden, maar ditmaal nemen de tienerschildpadden het wat meer in het openbaar op tegen slechteriken. Zo komen ze tegenover Baxter Stockman te staan, die met behulp van de domme Bebop en Rocksteady probeert de wereld over te nemen. En natuurlijk is daar ook weer Shredder om hetmoeilijk te maken.


Scary Movie 3 (2003)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Zucker | Cast: Pamela Anderson, Jenny McCarthy, Marny Eng, Charlie Sheen | Bekijk de trailer
Een topfilm zullen we dit maar niet noemen, maar uitlichten doen we deze derde Scary Movie-film toch maar. Ditmaal neemt men films als Signs en The Ring, evenals producties als Independence Day en The Matrix op de hak. Centraal staat Cindy, die de president moet helpen om een aanval van buitenaardse wezens af te slaan. Daarin spelen graancirkels en een mysterieuze videoband een grote rol.


A Futile & Stupid Gesture (2018)
Bekijk de afbeelding Regie: David Wain | Cast: Domhnall Gleeson, Emmy Rossum, Paul Scheer, Seth Green | Bekijk de trailer
Wellicht ken je ze nog wel: met de feestdagen die National Lampoon-films op televisie kijken. Die films kwamen voort uit het brein van Doug Kenney, een toch best tragische figuur, die een biopic kreeg van Netflix. Deze Original draait om diens opkomst en de manier waarop Kenney samen met andere komieken het Amerikaanse komische landschap wist te veranderen.


Blockbuster (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: July Hygreck | Cast: Syrus Shahidi, Charlotte Gabris, Tom Hygreck, Sylvain Quimène | Bekijk de trailer
Op een dag besluiten Jeremy en Lola, die een prachtige relatie hebben, om hun complete leven op te nemen in de vorm van een videodagboek. Als Lola er dan achter komt dat het onderdeel was van een plan van Jeremy om zijn doodzieke vader op te vrolijken, wordt ze boos en maakt ze het uit. Daarop besluit Jeremy om alles op alles te zetten om haar terug te winnen.


En de rest...

Veel is er helaas niet verder, op de documentaire Countdown to Glass: Pablo Escobar (2017) na, waarin op basis van interviews gekeken wordt naar de laatste levensjaren van de beroemde drugsbaron.

NieuwsFilm

meest populair