De bizarre ideeën rond Rey's ouders voor in 'Star Wars: The Last Jedi'

De bizarre ideeën rond Rey's ouders voor in 'Star Wars: The Last Jedi'

Een robot, aldus de lachende Rian Johnson.

Een van de onthullingen in Star Wars: The Last Jedi was die over de ouders van Daisy Ridley's hoofdpersonage Rey. Iets dat sinds The Force Awakens een regelmatig terugkerend onderwerp was. Het blijkt dat regisseur Rian Johnson zich ook flink bezig heeft gehouden met het vraagstuk.

Tijdens de /Filmcast Podcast gaf Johnson aan dat het een moeilijk besluit was en dat hij veel opties heeft overwogen, tot aan de meest bizarre ideeën aan toe. Hij verzamelde deze in een enorm document:


Bekijk de afbeelding"Ik schreef werkelijk alles op wat ik mij kon bedenken. Ook verschrikkelijke mogelijkheden waarvan ik zei 'dit is wat we niet gaan doen.' Ik bedoel, de minder dwaze was, 'is ze een kloon?' Alles wat een theorie is op Reddit stond ook in dat document. De meest idiote was 'is ze een robot?' Oké, we hebben een biomechanische, realistische hand van Luke gezien. Zou deze technologie fors zijn geavanceerd in de 30 jaar? En toen moest ik gewoon lachen. Ik kijk uit naar de 'Rey was bijna een robot' koppen." - Rian Johnson


Let op spoiler. Uiteindelijk koos Johnson ervoor om niet al te gekke dingen met Rey te doen. Uiteraard is de force zeer krachtig aanwezig bij Rey, maar haar ouders zouden slechts "niemand" zijn. Oftewel gewone ouders. Niets bijzonders. Dit is een keuzes die werd bekritiseerd, zoals nog tientallen. Johnson staat echter honderd procent achter zijn film.

NieuwsFilm

meest populair