Pakkende teaser en poster 'The First Purge'

Pakkende teaser en poster 'The First Purge'

"Make America Great Again"

Na The Purge (2013), The Purge: Anarchy (2014) en The Purge: Election Year (2016) is het dit jaar tijd voor alweer het vierde deel in de reeks. Dit keer geen vervolg, maar een prequel waarin we teruggaan naar de aftrap.

De poster lijkt op het eerste oog misschien wat simpel, maar het affiche is een verwijzing naar de petjes die tijdens de campagne van Donald Trump werden ingezet, met de tekst "Make America Great Again". Als je er even over nadenkt... het een weinig positieve verwijzing voor kamp Trump. Overigens had de derde Purge uit 2016 de subtitel "Keep America Great".

Bekijk de afbeelding
In The First Purge zien we de allereerste avond waarop er gePurged mag worden: een periode van 12 uur waarin er wetteloosheid van kracht is, bedoeld om het jaarlijkse misdaadcijfer onder de één procent te krijgen. De partij achter de avond is New Founding Fathers of America (NFFA). De eerste Purge is een experiment in een enkele stad. Al snel loopt de Purge compleet uit de hand en verspreidt deze zich naar andere steden.

In The First Purge zijn er rollen voor Y'Lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, Luna Lauren Velez en Marisa Tomei. De regie ligt dit keer niet in handen van James DeMonaco, maar van Gerard McMurray. Vanaf 5 juli draait Purge 4 in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder de teaser:



NieuwsFilm

meest populair