Minder magie in 'Suicide Squad 2'; de reden waarom het eerste deel faalde

Minder magie in 'Suicide Squad 2'; de reden waarom het eerste deel faalde

Aldus Joel Kinnaman.

Ondanks een wereldwijde box office opbrengst van bijna $750 miljoen waren maar weinig mensen echt onder de indruk van Suicide Squad. Ondertussen lijkt een tweede film snel in productie te gaan. Yahoo! sprak met acteur Joel Kinnaman. Volgens hem ging het fout in de derde akte van de film, maar hij weet wel hoe dit voorkomen kan worden in Suicide Squad 2.


Bekijk de afbeelding"Het was een prima aftrap. Geweldige personages. Als we het tweede deel doen, dan ben ik niet verbaasd als we een meer aardse versie zien. Ik denk dat de personages zo extreem zijn, dus ik denk dat het effectiever is als we ze zouden zien met minder tovenarij. De personages worden meer extreem als je ze ziet tussen meer echte mensen." - Joel Kinnaman

In David Ayers Suicide Squad speelt Kinnaman de rol van Rick Flag, een officier die de leiding krijgt over een team met slechteriken. Zij moeten afrekenen met Cara Delevigne's heks-achtige slechterik Enchantress. Aardig detail is dat Flag eigenlijk gespeeld zou gaan worden door Tom Hardy. Hij haakte voortijdig af door een agendaconflict.

De regie van het tweede deel ligt in handen van Gavin O'Connor. Ook van Margot Robbie (Harley Quinn), Will Smith (Deadshot), Jai Courtney (Captain Boomerang), Karen Fukuhara (Katana) en Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc) wordt verwacht dat ze terugkeren. Vermoedelijk in 2020 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair