Celebrity

Octavia Spencer huurt Mississippi bioscoop voor première Black Panther af

En een handjevol DC fans wil het 'Black Panther' lastig maken...

door FilmTotaal om 13:27 in Celebrity
Octavia Spencer is de laatste jaren goed bezig; zo was de actrice bijvoorbeeld recentelijk te zien in de goed ontvangen Hidden Figures en zal ze binnenkort ook te zien zijn in de nieuwe Del Toro film, The Shape of Water, die wordt gezien als een van de grootste kanshebbers voor de Oscars. Maar op dit moment maakt ze vooral reclame voor Marvel's nieuwste film Black Panther, waarin ze weliswaar zelf niet te zien is; die reclame maakt ze echter met een goede reden..

Zo postte de actrice gisteren een bericht op haar Instagram pagina waarin ze liet weten een complete Mississippi bioscoop te huren zodat ze Black Panther kan laten zien aan de arme mensen die zich geen kaartje kunnen verloven: ''Ik ben in Mississippi wanneer de film uitkomt en zal een heel theater huren in een arme wijk, zodat alle zwarte kinderen zichzelf kunnen identificeren met de superhelden. Ik laat jullie weten wanneer en waar precies het zal plaatsvinden''.

Het komt dan ook niet zo heel erg vaak voor dat we een zwarte superheld(in) zien op het grote scherm, maar de cast van Black Panther bestaat zowat uit bijna alleen maar kleurlingen. De film verschijnt dan misschien pas over twee weken, de voorverkoop verloopt alvast uitstekend en er wordt verwacht dat de film aardig succesvol zal zijn. Helaas valt dat echter niet bij iedereen even goed in de smaak...

Zo is er een groep 'extreme DC fans' die van plan zijn de film zeer lage punten te geven, voornamelijk op Rotten Tomatoes, om zo proberen te voorkomen dat de film een succes wordt. Dit werd als eerste gemeld door Marvelous Realm, die een bericht hadden ontdekt op een Facebook pagina met zo'n 2000 leden. Deze 'fans'zijn van plan de film een 'rotten' review te geven voordat de film uitkomt, zodat mensen dan misschien vanwege het slechte punt besluiten niet te gaan. Maar van de groep zelf zouden er wel een handjevol de film gaan kijken, om dan spoilers te verspreiden op het internet.

Desalniettemin, er moet wel gezegd worden dat dit maar een schamel percentage is van alle DC fans en dit absoluut niet de meerderheid voorstelt. Wil je meer hierover lezen, klik dan hier.

NieuwsFilm

meest populair