Actievolle eerste trailer 'Mission: Impossible - Fallout'!

Actievolle eerste trailer 'Mission: Impossible - Fallout'!

Bekijk een spectaculaire eerste trailer!

Tijdens de Super Bowl hebben we heel wat trailers en tv-spots voor grote blockbusters te zien gekregen. Waaronder voor het avontuur Mission: Impossible - Fallout, de zesde alweer in de franchise, waarin Tom Cruise weer een spannend avontuur beleeft. Althans, avontuur... en film waarin hij eigenlijk gewoon van de ene naar de andere stunt gaat. Dat zien we ook in onderstaande eerste trailer van de film, die overigens een heel nieuwe sfeer met zich meebrengt.


Fallout is geregisseerd door Christopher McQuarrie, die eerst Mission: Impossible - Rogue Nation regisseerde en de eerste in de geschiedenis van de franchise is die een tweede film maakt. McQuarrie neemt dit tweede avontuur in een heel andere richting dan de eerste, zoveel zien we ook wel in bovenstaande spot.

In Mission: Impossible - Fallout moeten Ethan Hunt (Cruise) en zijn IMF-team (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) samen met wat bekende gezichten (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) in een race tegen de tijd proberen een fout recht te zetten.

Vanaf 2 augustus draait dit zesde Mission: Impossible-avontuur in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair