Straalbezopen Kevin Hart tegengehouden door beveiligers Super Bowl

Straalbezopen Kevin Hart tegengehouden door beveiligers Super Bowl

Geen plek voor Hart op het podium.

Acteur en komiek Kevin Hart (Jumanji: Welcome to the Jungle, Captain Underpants: The First Epic Movie) had gisterenavond wat te vieren toen zijn favoriete clubje de Philadelphia Eagles de Super Bowl won. Hart, geboren en getogen in Philadelphia, wilde dan ook niets liever dan deze overwinning vieren op het podium met de spelers. Helaas voor hem dachten de beveiligers daar anders over.

Kijkers van de Super Bowl, een van de grootste sportevenementen ter wereld, moeten gisteren raar op hebben gekeken toen komiek Kevin Hart ineens in beeld verscheen. Duidelijk was dat Hart een behoorlijke discussie had met de beveiliging, omdat hij vermoedelijk de overwinning van de Philadelphia Eagles mee wilde vieren op het podium, maar niet werd toegelaten.

Later gaf Hart in een interview toe dat hij al straalbezopen was en misschien is dat wel een reden waarom hij van het podium werd geweerd. In een ander interview schold Hart ook met 'fuck' op de Amerikaanse televisie en dat kan natuurlijk niet. Na die uitspraak droop hij gelijk af. Wellicht terug naar de bar voor nog een drankje?



NieuwsFilm

meest populair