Verrassing: Netflix zet 'The Cloverfield Paradox' nu al online

Verrassing: Netflix zet 'The Cloverfield Paradox' nu al online

En bekijk de eerste (en enige) trailer.

Netflix heeft de derde Cloverfield-film vandaag vrijgegeven. Dat deed men direct nadat de Super Bowl in de Verenigde Staten afgerond was en tijdens het evenement werd een korte trailer vrijgegeven. De film van Julius Onah heet nu The Cloverfield Paradox en gezien de trailer ook een duidelijk doel: uitleggen waar het monster uit Cloverfield (2008) vandaan kwam. Ook is er een synopsis vrijgegeven:

In de nabije toekomst werkt een internationale groep van astronauten in een ruimtestation aan een oplossing voor een gigantische energiecrisis op Aarde. De experimentele technologie aan boord van het station heeft een onverwacht gevolg, waardoor het team geïsoleerd raakt en moet vechten om te overleven.

Hoofdrollen zijn er voor David Oyelowo, Gugu Mbatha-Raw, Ziyi Zhang, Elizabeth Debicki, Daniel Brühl en Chris O'Dowd. Vanaf vandaag is de film dus al te streamen op Netflix.


Overigens is er nog een vierde Cloverfield-film op komst: eentje met als tijdelijke titel Overlord, die zich in de Tweede Wereldoorlog afspeelt.

NieuwsFilm

meest populair