Video

Verrassing: Netflix zet 'The Cloverfield Paradox' nu al online

En bekijk de eerste (en enige) trailer.

door Jim Pedd om 11:23 in Video
Netflix heeft de derde Cloverfield-film vandaag vrijgegeven. Dat deed men direct nadat de Super Bowl in de Verenigde Staten afgerond was en tijdens het evenement werd een korte trailer vrijgegeven. De film van Julius Onah heet nu The Cloverfield Paradox en gezien de trailer ook een duidelijk doel: uitleggen waar het monster uit Cloverfield (2008) vandaan kwam. Ook is er een synopsis vrijgegeven:

In de nabije toekomst werkt een internationale groep van astronauten in een ruimtestation aan een oplossing voor een gigantische energiecrisis op Aarde. De experimentele technologie aan boord van het station heeft een onverwacht gevolg, waardoor het team geïsoleerd raakt en moet vechten om te overleven.

Hoofdrollen zijn er voor David Oyelowo, Gugu Mbatha-Raw, Ziyi Zhang, Elizabeth Debicki, Daniel Brühl en Chris O'Dowd. Vanaf vandaag is de film dus al te streamen op Netflix.


Overigens is er nog een vierde Cloverfield-film op komst: eentje met als tijdelijke titel Overlord, die zich in de Tweede Wereldoorlog afspeelt.

20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ferryb86

Avatar

Geweldige film! Gaaf dat ze het zo doen totaal niet verwacht en helemaal hyped voor vierde deel.

Decepticon

Avatar

Ja ik kwam net al allemaal reviews tegen op youtube, direct ff gecheckt, we kunnen hem in Nederland ook gewoon direct kijken, 1 uur en 42 minuten.
Ga ik vanavond ook direct kijken!

benjamin

Avatar

Over reviews gesproken: blijkbaar slechts 8% op RT voorlopig en een 36 op Metacritic.

ferryb86

Avatar

@benjamin, vond hem erg lekker wegkijken en vond de sfeer en spanning erg gaaf. Geef hem zeker een 7.5,meer dan voldoende.

Master Of Films

Avatar

De zoveelste nieuwe bioscoop film van Paramount "gedumpt" op Netflix.

Unlike similar deals for New Line’s Shaft reboot or Paramount’s Natalie Portman sci-fi chiller Annihilation, which will see those films playing in domestic theaters with Netflix streaming them in overseas markets, this would be a near-complete buy-out (save for China). Considering that 10 Cloverfield Lane, released in March of 2016, was one of only a few hits (along with Arrival and the overseas success of xXx: Return of Xander Cage) over the last two years amid a sea of flops and disappointments, it’s… telling that Paramount may be willing to let this one go.


Want oorspronkelijk zou het nog in de bioscoop verschijnen.
Ook opvallend dat The Irishman was ooit een Paramount film was geweest.

GreenHornet

Avatar

Paramount is er een zooitje van het maken...

Locotelli

Avatar

Zat gisteren avond het eerste deel te kijken... Zie ik nu dit nieuws voorbij komen.. Alsof ik het voelde aankomen.. Vanavond dus gelijk de prequel :D

Goku32

Avatar

Wow dan weet ik wat ik vanavond ga doen

Frietgezicht

Avatar

Eerst even Voetbal Inside kijken met Renate van der Gijp en daarna deze film maar ff checken.

Jodorowsky420

Avatar

Mijn god, wat was deze film zwak zeg. Script, plot en logica vallen zwaar tegen in deze film. De koppelingen die de film heeft met de eerste Cloverfield film zijn er op het laatste moment ingegooid. Dit was duidelijk een film die Paramount nog ergens had liggen, om er vervolgens een Cloverfield sticker op te plakken. Geen wonder dat ze deze hebben uitgebracht op Netflix.

3/10

Tycho Nestoris

Avatar

Leuk om Daniel Brühl te zien. Hij was echt fantastisch in Good bye, Lenin!

Goov25

Avatar

Wel vet. Gauw ff kijken!

SunChaser

Avatar

Wat is dit slecht. Was gewoon een andere film waar ze niets mee konden en snel naam veranderd en wat scènes toegevoegd. En na de superbowl was iedereen toch al dronken

Decepticon

Avatar

Film net gekeken, dit is echt wel een goede sci-fi film, met een goede connectie met Cloverfield.
Dit is echt niet zomaar een film die ze hadden liggen en wat hebben toegevoegd en de Cloverfield naam er opgeplakt.
De film is imo pakkend van begin tot eind en heeft wel een goed uitgewerkt plot.
Jammer dat Paramount zo stom bezig is, ik had deze wel graag in de bios willen zien.
Ik hoop dat Netflix geld in een vierde film steekt.

Akke Moeka Hara

Avatar

Wat een onnodige kut film.
De alien invasie gedoe was super interessant, dit is gewoon bullshit.
Echt een dikke smet op de Cloverfield reeks, dikke bah! Echt dikke bah!

Goov25

Avatar

Had toch het gevoel dat er meer in had kunnen zitten. Leuke film, interessant gegeven, maar had van mij niet in het Cloverfield universum gehoeven. Maar leuk gedaan hoor; benieuwd met wat voor films ze nog meer komen. Hoop wel op weer eens een goede enge rampenfilm, i.p.v. al die afgeleiden..

Civilian Supreme

Avatar

Was niet best, qua ruimteschip, technologie en het feit dat het de laatste kans is voor de aarde zou je zeggen dat dit zich ergens in de toekomst afspeelt, niet in de 'normale' wereld die je in het 1e deel zag. Ook niks verassends aan.

Bintzak

Avatar

Slechte film gewoon Event Horizon meets cloverfield. Ze hadden dat ruimtestation stuk flink mogen inkorten en meer aandacht aan het cloverfield monster mogen geven.

NieuwsFilm

meest populair