Spectaculaire beelden Cable in 'Deadpool 2' trailer!

En de belangrijkste personages in beeld.

Na de vermakelijke poster van gisteren en onderstaande zaken mag duidelijk zijn dat 20th Century Fox de promotiecampagne voor het vervolg op de X-Men film Deadpool uit 2016 nu echt is gestart. Vandaag krijgen we namelijk een snelle blik op de belangrijkste personages in het nog titelloze Deadpool 2. Maar we starten met een zeer gave video rond het personage Cable van Josh Brolin, en met veel beelden uit de film!!


Fox is ook de campagne 'Deadpool Core' gestart, een actie waarmee fans toegang krijgen tot exclusieve content. Dit leidt ongetwijfeld tot de verschijning van de complete trailer. Op de website deadpoolcore.com kun je je aanmelden. Wat het geheel inhoudt is nog even onduidelijk, maar het zal aankomende dagen ongetwijfeld duidelijk worden gemaakt door Deadpool zelf.

Ook verscheen er een collage met daarop uiteraard Ryan Reynolds' Merc with a Mouth en de andere belangrijke personages Cable (Josh Brolin), Domino (Zazie Beetz), Dopinder (Karan Soni), Blind Al (Leslie Uggams), Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand), Vanessa Carlysle (Morena Baccarin), Colossus (Stefan Kapičić) en Weasel (T.J. Miller).

Bekijk de afbeelding
Er zullen ook belangrijke nog onbekende rollen zijn voor Jack Kesy en Julian Dennison. De complete film van David Leitch staat gepland voor 17 mei. Hieronder de eerdere teaser:



NieuwsFilm

meest populair