J.J. Abrams wil 'Cloverfield'-crossovers maken

J.J. Abrams wil 'Cloverfield'-crossovers maken

Maar ook een western in de franchise.

Eerder deze week toonde Netflix tijdens de Super Bowl een korte teaser voor het derde deel in de Cloverfield-franchise: The Cloverfield Paradox. Daarna kwam de film al meteen online te staan. Helaas werd de film behoorlijk afgekraakt door critici (lees hier onze recensie) en daarmee kwamen er vragen over de toekomst van de franchise.

Nu stelt J.J. Abrams, die achter de schermen aan de franchise werkt, tijdens een Facebook Live Q&A dat er naar heel wat genres gekeken wordt voor de franchise. Waaronder een western, die Abrams graag gemaakt wil zien. Ook denkt hij dat een film waarin meerdere personages uit de verschillende projecten samenkomen.

"We hebben erover gesproken, zoals toen we 10 Cloverfield Lane maakten, dachten we dat Michelle - het personage van Mary Elizabeth Winstead - na een geweldig oorsprongsverhaal een fantastische heldin zou zijn om te volgen. Op een zeker moment dachten we, wat als ze nou het pad kruist met Gugu [Mbatha-Raw]s personage Ava? Je gaat in heel veel mogelijkheden denken. En ik geloof dat binnen het grotere plan dat we hebben, dat niet per se het idee is, maar het wel leuke theoretische plannen zijn."

Er wordt momenteel over een boel "verschillende zaken" gesproken. Pas als de tijd rijp is, worden er aankondigingen gedaan.



NieuwsFilm

meest populair