Geheimen 'Black Panther' worden onthuld terwijl voorverkoop kaartjes record breekt

Geheimen 'Black Panther' worden onthuld terwijl voorverkoop kaartjes record breekt

De geheimen zullen uit de doeken gedaan worden in een nieuw BTS-boek.

De voorverkoop van kaartjes voor Black Panther rijzen de pan uit. Fandango, ongeveer het Amerikaanse equivalent van BelBios, rapporteert dat de voorverkoop voor Black Panther volgens de huidige cijfers het record zal breken voor van te voren verkochte tickets in het eerste kwartaal van het jaar.

Daarmee verbreekt Black Panther de records van Beauty and the Beast van vorig jaar en die van The Hunger Games van 2012, die ook beiden in de eerste drie maanden van die jaren verschenen. Naast de succesvolle marketingcampagne wordt daarbij ook gewezen naar de tot nu toe zeer lovende recensies, ondanks dat boze tongen al jaren beweren dat niemand meer recensies leest en dat die geen enkele invloed hebben op de kaartverkoop van grote films.

Fans die ondertussen straks meer willen weten over de wereld van Black Panther, dan in de film te zien zal zijn, zullen niet lang na de dus waarschijnlijk zeer succesvolle release hoeven wachten. Black Panther: The Official Movie Special zal slechts dagen na het uitkomen van de film in de schappen liggen (vanaf 20 februari).

Het boek zal nog nooit eerder gezien concept art, foto's en meer achter de schermen-informatie bevatten. Daarnaast zal het boek interviews met de sterren van de film bieden, inclusief Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, Forest Whitaker en Danai Gurira.



NieuwsFilm

meest populair