David S. Goyer is niet meer de regisseur van 'Masters of the Universe'

David S. Goyer is niet meer de regisseur van 'Masters of the Universe'

Geen "power of Grayskull" voor Goyer.

David S. Goyer gaat de nieuwe Masters of the Universe-film toch niet meer regisseren. Begin december werd hij nog naar voren geschoven als regisseur van het project, maar hij ziet daar nu toch van af. Wel blijft hij betrokken bij het project als schrijver en producent.

Volgens de Hollywood Reporter gaat David S. Goyer de nieuwe Masters of the Universe-film niet meer regisseren omdat dit niet in schema past. Goyer is momenteel druk bezig met het ontwikkelen van meerdere televisieseries: SyFy's Krypton en een bewerking van Isaac Asimovs Foundation-trilogie als miniserie.

Eerder werd de Masters of the Universe-film verbonden aan regisseurs als Jon M. Chu en McG. De film staat nog altijd in de planning voor een release op 18 december 2019.

David S. Goyer heeft ondertussen wel een eerste versie van het script af. Meer dan als regisseur is hij dan ook nog altijd bekend als schrijver van de scripts van o.a. de Dark Knight-trilogie.

Masters of the Universe begon het leven als een reeks speelgoedpoppen van Mattel in 1982, waarna van 1983 tot 1985 een animatieserie volgde, en daarna in 1987 een speelfilm met Dolph Lundgren als He-Man, die in Eternia moet vechten tegen Skeletor.

NieuwsFilm

meest populair