Andrew Garfield verkent nog steeds zijn seksualiteit

Andrew Garfield verkent nog steeds zijn seksualiteit

De acteur staat open voor alles.

Acteur Andrew Garfield (Breathe, The Amazing Spider-Man) is nog steeds zijn seksuele geaardheid aan het verkennen. Enkele maanden geleden zei hij in een interview ter promotie van Angels in America, een toneelstuk waarin hij een homoseksuele man speelt, dat hij 'homoseksueel is, maar zonder de fysieke daad'. Die uitspraak leidde tot nogal wat controverse, maar in een recent interview zegt de 34-jarige acteur dat die uitspraak behoorlijk uit de context was getrokken. Desondanks zegt hij ook een relatie met een man niet helemaal uit te sluiten.

"Tot nu toe, heb ik mezelf alleen nog maar seksueel aangetrokken tot vrouwen gevoeld. Echter, mijn levenshouding is dat ik opensta voor de dingen waar ik geen controle over heb", vertelt Garfield in een nieuw interview. "Ik denk dat de meeste mensen hun leven op aarde te veel proberen te managen en muren om wat en wie ze zijn heen bouwen".

Garfield staat dus wat dat betreft totaal anders in het leven en laat zich leiden door de natuur. Ooit nog een relatie met een man sluit hij dan ook niet helemaal uit. "Ik wil zoveel mogelijk van de tuin ontdekken voordat ik doodga. Ik sta altijd open voor elke impuls die ik vanbinnen voel", zegt Garfield verder nog over zijn levenshouding.

Eerder had Garfield bijvoorbeeld nog een relatie met zijn The Amazing Spider-Man-tegenspeelster Emma Stone, maar die liefde liep in 2015 stuk. Voor zover we weten, is Garfield op dit moment vrijgezel.



NieuwsFilm

meest populair