Shatterstar bevestigd voor 'Deadpool 2'

Shatterstar bevestigd voor 'Deadpool 2'

Het wordt een cool personage.

Afgelopen week zagen we de eerste volledige trailer voor het vervolg op de X-Men film Deadpool uit 2016. Er was ook een snel shot te zien waarin Ryan Reynolds' Merc with a Mouth zich verenigt met een aantal andere personages. Een daarvan is het nieuwe personage Shatterstar.

Dit verklapte acteur Stefan Kapičić die invulling geeft aan het personage Colossus. "Dat is geen CGI van Terry Crews, dat is Terry Crews. Dat kun je wel zien. Achter hem zie je Shatterstar, iets heel cools waar mensen van gaan genieten," aldus Kapičić tegenover Inverse.

Bekijk de afbeelding
Het team dat in Deadpool 2 te zien is bestaat uit Deadpool (Reynolds), Domino (Zazie Beetz), vermoedelijk George Washington Bridge (Terry Crews) en Shatterstar, gespeeld door een nog onbekende acteur. Het vijfde personage achter Dimino is naar verwachting of Rictor of Solo.

Het is nog niet duidelijk of de groep de team-up X-Force of Six Pack is. Het lijkt er wel op dat ze worden verzameld door Cable, de rol van Josh Brolin. De complete film van David Leitch staat gepland voor 17 mei.



NieuwsFilm

meest populair