Volledige trailer 'Deadpool 2' is grootser en steviger!

Volledige trailer 'Deadpool 2' is grootser en steviger!

Daar zijn de helden!!

In de eerdere "Meet Cable"-trailer voor Deadpool 2 zagen we voor het eerst Josh Brolins Cable in actie. En niet zo'n beetje ook. Daarna waren er de nodige flitsen uit de film, uiteraard ook met Ryan Reynoldss Deadpool en de vele andere personages.

Nu is er een volledige eerste trailer voor het vervolg op het goed ontvangen Deadpool uit 2016. Die film wist vriend en vijand te verrassen door als R-rated superheldenfilm uit te komen op bijna $800 miljoen wereldwijd.


Een van de succesfactoren van de eerste film was een pakkende promotiecampagne vooraf. Opvallend genoeg moet deze nu nog op stoom komen. Mogelijk is het tactiek, maar dit keer is er ook stevige concurrentie. Enkele weken eerder verschijnt namelijk Avengers: Infinity War, waarin Brolin te zien is als de slechterik Thanos.

Andere personages in het vervolg zijn Domino (Zazie Beetz), Dopinder (Karan Soni), Blind Al (Leslie Uggams), Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand), Vanessa Carlysle (Morena Baccarin), Colossus (Stefan Kapičić) en Weasel (T.J. Miller). Ook zijn er rollen voor Jack Kesy en Julian Dennison. In de Nederlandse bioscoopzalen trapt Deadpool 2 van John Wick-regisseur David Leitch op 17 mei af.

NieuwsFilm

meest populair