After-creditscènes 'Justice League' met Deathstroke online!

Plus de battle tussen The Flash en Superman.

Nooit zin om na een (superhelden)film te blijven zitten voor de eventuele nafilmpjes, dan moet je altijd even wachten op de doorspoelbare thuis-versie. Aangezien de online-uitgave van Justice League ondertussen beschikbaar is, zijn ook de (after) credit-scènes uit deze superheldenfilm verschenen.

De eerste richt zich op The Flash (Ezra Miller) en Superman (Henry Cavill) en hun snelheidsrace. Op deze scène, opgenomen door plaatsvervangend regisseur Joss Whedon was nogal wat commentaar, aangezien het gezicht van Cavill er wat vreemd uitziet. Dit uiteraard vanwege de digitaal verwijderde snor... Daarnaast zou je een winnaar verwachten.


De tweede clip is duidelijk interessanter en richt zich op een ontmoeting tussen de uit Arkham Asylum ontsnapte Lex Luthor (Jesse Eisenberg) en de nieuwe slechterik Deathstroke (Joe Mangianello). Ze hinten naar de oprichting van de Injustice League. In hoeverre deze opzet in de toekomstige DC-films wordt gebruikt, is nog onbekend.


Dat Justice League bovenstaande scènes bevatte is enigszins opvallend, aangezien de twee voorgaande films man of Steel en Batman v Superman: Dawn of Justice van regisseur Zack Snyder geen nafilmpjes had. Volgende maand verschijnt de Blu-ray uitgave.

NieuwsFilm

meest populair