Algemeen

Sylvester Stallone deelt eerste poster 'Creed II'

Weliswaar gemaakt door een fan, maar wel met Dolph Lundgren als een oude Ivan Drago.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 11:52 in Algemeen
Nu de productie van Creed II bijna van start gaat, heeft Sylvester Stallone een eerste poster van de film gedeeld. Het betreft weliswaar een poster die door een fan is gemaakt, maar geeft wel vertrouwen dat de sequel er wel degelijk komt.

Creed II is natuurlijk het vervolg op de door Ryan Coogler geregisseerde Rocky-spinoff Creed. Die film was een onverwacht succes bij zowel critici als publiek aan het einde van 2015. Steven Caple Jr. (The Land) neemt de regie deze keer voor zijn rekening en verfilmt een script van Stallone. Laatstgenoemde zal te zien zijn naast hoofdrolspelers Michael B. Jordan en Tessa Thompson. Daarnaast zien we ook Dolph Lundgren, die we voor het eerst sinds Rocky IV zien als Ivan Drago. Nieuwkomer Florian Munteanu speelt de zoon van Drago.

Creed II moet in november dit jaar onze bioscopen bereiken. Wat vinden jullie ervan dat we Rocky Balboa en Ivan Drago opnieuw samen op het witte doek gaan zien?
7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Tja, leuke poster.
Ik vind het hartstikke gaaf dat we Balboa en Drago weer samen op het witte doek te zien krijgen.

Moviewheels

Avatar

Creed was een lekkere film; hoop dat deze 2e hetzelfde niveau haalt

Goku32

Avatar

Kan niet wachten tot deze gaat draaien, dit is wel een van de films waar ik naar uit kijk dit jaar. Come its fucking Stallone en Ivan drago wat willen we nog meer.

James Dik

Avatar

Ik denk dat het gewoon aan de regisseur ligt die de films maakt, dus dat Coogler goede films maakt en dat Caple Jr. hopelijk geen bagger van gaat maken.

Decepticon

Avatar

Idd heel erg jammer dat Coogler niet terugkeert om te regisseren!

Raki-Pure

Avatar

Ik vond Creed zeer vermakelijk en geslaagd. 2e deel staat listed !

nieuwslaatste nieuws

meest populair