Jamie Foxx loopt weg bij interview na vraag over date Katie Holmes

Dit mogen we schijnbaar dus niet weten van Foxx.

Acteur Jamie Foxx (Robin Hood, Baby Driver) heeft vorige week vrijdag abrupt een live uitgezonden interview beëindigd toen hem werd gevraagd naar zijn liefdesleven. Foxx wordt al een tijdje gelinkt aan actrice Katie Holmes (Ocean's 8, Logan Lucky), maar wilde daar dus overduidelijk niet op reageren. Wat is er aan de hand?

Vorige week vrijdag deed acteur Jamie Foxx mee aan een speciale basketbalwedstrijd voor beroemdheden in het Los Angeles' Staples Center, Amerika. Een journalist van een sportprogramma mocht Foxx wat vragen stellen via een livestream, maar bleek vooral geïnteresseerd te zijn in zijn liefdesleven. Al een tijdje gaat het gerucht namelijk rond dat Foxx een relatie heeft met actrice Katie Holmes, maar tot nu toe blijft hij daar in alle toonaarden over zwijgen.

Vorige week woensdag - dus op Valentijnsdag - werd Foxx opnieuw door paparazzi gespot met Holmes toen hij haar op kwam halen bij haar huis met een sporttas en basketbal onder zijn arm. Reden genoeg voor de journalist in kwestie om daar eens een vraag over te stellen. "Ik weet dat je bent voorbereid, want ik zag de foto's", begon de host. "Heb jij samen met Katie Holmes een potje basketbal gespeeld op Valentijnsdag? Als in echte liefde en basketbal?"

Toen die vraag werd gesteld, was Foxx direct klaar met het interview. Hij deed zijn koptelefoon en microfoontje af en liep, zonder nog een woord te zeggen, weg om te gaan warmlopen voor de wedstrijd. De camera's bleven ondertussen gewoon draaien en te horen is hoe de journalist doorheeft dat hij zijn interview met Foxx heeft verpest. "Ojee, zijn we hem kwijt? Hij gaat echt weg!", kraamt de journalist nog uit.

Foxx wil dus overduidelijk niets kwijt over zijn liefdesleven en houdt die zaken liever privé. Desondanks zijn de geruchten dat hij een nieuwe vlam heeft gevonden in Holmes toch wel behoorlijk sterk. Al sinds 2013 worden de twee namelijk al aan elkaar gekoppeld en het bewijs dat Foxx en Holmes daadwerkelijk een relatie hebben, stapelt zich op. We zullen het waarschijnlijk alleen nooit bevestigd krijgen van het Hollywoodduo zelf.



NieuwsFilm

meest populair