J.K. Simmons wil terugkeren in 'The Batman'

En meer te doen hebben als Jim Gordon.

Echt veel was J.K. Simmons in Justice League niet te zien als Commissioner Gordon. Maar de acteur laat weten dat hij graag terug wil keren in de franchise en meer wil doen als het personage. Laat Matt Reeves nou net werken aan The Batman, dé film waarin dat zou kunnen.

"Ik zat nauwelijks in de film," aldus Simmons tijdens een interview met Collider. "En zelfs dat is voor het grootste deel weggesneden. Omdat ik weinig aandacht besteed aan de showbusiness, buiten wat ik zelf doe, was ik me daar niet heel erg van bewust. Ik wist niet eens van de heropnames, tot iemand van de pers me daarover vertelde. En ik heb geen idee wat ik in de toekomst moet verwachten."

Maar ondanks die onzekerheid wil Simmons graag weer terugkeren als Jim Gordon. "Oh ja, aannemend dat we doorgaan om de manier waarop we dat denken. Daar kijk ik heel erg naar uit. Hopelijk wordt het heel leuk en zal het personage wat uitgebreid worden. Vooral in de standalone Batman-film. Er is echt nog genoeg te doen. Ik geloof dat Matt Reeves die film nu maakt, maar heb hem nog niet ontmoet. Dus het wordt een heel nieuwe man om mee samen te werken, hopelijk."



NieuwsFilm

meest populair