Ryan Reynolds vrolijkt zieke kinderen op tijdens heropnames 'Deadpool 2'

De acteur sloeg opnieuw de handen ineen met de Make-A-Wish Foundation.

Ryan Reynolds mag het leuk vinden om stripboekkarakter Deadpool te spelen, de acteur is er echter helemaal weg van als hij er mensen mee blij kan maken. In dit geval hebben we het zelfs over zieke kinderen, die dankzij de Make-A-Wish Foundation de kans krijgen om hun geschifte held in het echt te ontmoeten. Tijdens de heropnames van Deadpool 2 is Reynolds (41 jaar) in kostuum en al de ontmoeting weer aangegaan. Zie de beelden hieronder.

De Canadese man deelde de plaatjes via zijn Facebook en Instagram-pagina's. Daarbij schrijft hij: "Één van de beste gedeeltes van het spelen van de Grote Rode Mafketel is het verwelkomen van Make-A-Wish Amerika en Children's Wish Foundation op de set. Deadpool heeft Kanker een schop onder de hol gegeven, maar deze kinderen doen dat elke dag in het echt. Deze stichtingen laten de dromen van vele ongelofelijke, dappere kinderen uitkomen. Hetzelfde geldt voor de ouders, die hun kind gewoon willen zien glimlachen."


Ook bedankt Reynolds collega Dan Sissons, die voor de productie van Deadpool 2 vele rekwisieten maakte. Volgens de acteur heeft Sissons voor alle kinderen een zwaard gemaakt - één van bamboe. "Niet de steek-steek versie," aldus de acteur die op elk wapen zijn handtekening zette en een persoonlijke boodschap.

Tijdens het maken van de eerste actiekomedie ontving Reynolds de grote Deadpool-fan Connor McGrath op de set. Begin 2016 onthulde de acteur helaas dat het jongetje op 13-jarige leeftijd was overleden. McGrath was de allereerste persoon die Deadpool te zien kreeg - een ruwe versie althans. "Dat leek hij niet erg te vinden," vertelde Reynolds destijds. "En ik voelde me gelukkiger dan ooit om Wade Wilson te zijn."

NieuwsFilm

meest populair