Algemeen

Zack Snyder lijkt blij met vertrek Joss Whedon bij 'Batgirl'

Haat en nijd achter de schermen?

door Bram de Groot om 12:44 in Algemeen
Gedurende de productie van Justice League vertrok Zack Snyder officieel vanwege de zelfmoord van zijn dochter. Niet veel later kwam het bericht dat hij ook ontslagen zou zijn. Snyder komt nu weer niet al te positief in het nieuws aangezien hij gelukkig lijkt te zijn met het recente vertrek van Joss Whedon bij Batgirl.

De regisseur van Justice League, Batman v Superman: Dawn of Justice en Man of Steel heeft namelijk een berichtje geliket waarin de tekst "For today, the only bad news is these media/press still think Whedon out was bad to DCEU! #TheyReallyShouldRiseTheBarToBeMdeia" staat. En niet alleen Snyder gaf het berichtje zijn goekeuring. Ook DC-fotograaf Clay Enos kan zich er klaarblijkelijk in vinden. Zie onder:
Het lijkt er dus een beetje op dat Snyder (en Enos) het vertrek van Whedon helemaal niet erg vindt. Whedon rondde Snyders Justice League af en dit pakte niet goed uit. Veel van Snyders plannen belandden in de prullenbak, al dan niet door toedoen van Whedon - ook bekend van de regie van The Avengers en Avengers: Age of Ultron.

Al met al blijft het broeien achter de schermen bij het DC-filmuniversum, welke dit jaar tot uiting komt met James Wans Aquaman.

19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Hij is niet de enige die er blij mee is.

Goku32

Avatar

Wat is dat voor een vuil stort plaats bij DC. Maak gewoon goeie films voor het publiek en maak geen ruzie onderling kinderachtig

benjamin

Avatar

#TheyReallyShouldRiseTheBarToBeMdeia

Misschien toch je tweets over de lat hoger leggen wat beter nalezen...

Thiver

Avatar

Bram Ruiter "De regisseur van Justice League, Batman v Superman: Dawn of Justice en Man of Steel heeft namelijk een berichtje gelikt..."

Ik vermoed een spelfout, maar met Snyder weet je het natuurlijk nooit... :D

Rderegt

Avatar

Snyder was ontslagen omdat justice League unwatchable was... Dat verhaal met zijn dochter werdt gebruikt om dat te verbergen. Goed dat Whedon er nog iets had van kunnen maken. Hij mag Whedon bedanken ipv deze onzin..

ThomasOMalley

Avatar

In alle eerlijkheid zou ik Snyder als een betere regisseur zien dan Whedon, op basis van zijn piekmomenten. Ja, hij heeft lelijke troep gemaakt, maar hij heeft er ook wat toppers tussen zitten. Dat zou in mijn beleving best eens kunnen betekenen dat als de beste man zich weer met andere studio's inlaat hij weer wat beter gaat presteren. Laat dat superheldengebeuren toch achter je. De tijd dat we weer mooie DC-verfilmingen krijgen komt vast wel, maar dat is helaas niet nu.

zetmoon

Avatar

Laten ze gewoon lekker stoppen met dat DCU-gedoe, het wordt toch nooit meer wat en zeker niet zo goed als MCU.

23VDV23

Avatar

Ik vond BvS een prima film. Rommelig scenario, maar veel problemen waren in de directors cut verholpen. De donkere toon was juist iets dat mij aansprak. Erg zonde dat ze dit in Justice League hebben laten varen.

Frietgezicht

Avatar

@ Thomas, hij is toch ook een prutser.
Natuurlijk is The Avengers vermakelijk maar dat mag ook wel met zoveel helden erin. In de Avengers 2 verprutst die het al bijna( eigenlijk juist omdat al die helden bij elkaar vermakelijk zijn blijft de film overeind) en met Justice League ook.

Bertjan78

Avatar

Marvel bouwt rustig op en Dc doet dat niet . Soms pakt het goed uit en Vaak niet.

ThomasOMalley

Avatar

@frietgezicht
Tja, ik vond The Avengers kijkbaar voor een keertje en deel 2 heb ik afgezet. De enige reden dat ik Justice League heb afgekeken is omdat ik ‘m anders niet op een eerlijke manier kan afzeiken, maar dat was 2 uur plaatsvervangende schaamte. Smaken verschillen hoor, maar ‘vermakelijk’ is voor mij persoonlijk dan verre van toepasselijk.
Ik vond Man of Steel en Watchmen erg goed (zo ook DotD en 300), maar blijkbaar is er iets gebeurd waardoor Snyder niet meer presteert binnen dit genre. Ik zou zeggen: wegwezen. Hij is capabel genoeg om goede films te maken.

-BalKan82-

Avatar

Ben Blij dat die Whedon weg is! Hij bakt er helemaal nix van. Laat het echte werk aan de profs over zoals Zack Snyder.

Sunspot

Avatar

@zetmoon

Hoe zo dan, ze moeten gewoon doorgaan, WW ging goed sowieso, verlies maken de films ook niet.

Ze moeten gewoon orde op zaken brengen, goeie regisseur, meer tijd nemen.

Vind het onzin om nu te zeggen dat ze maar moeten kappen, en waarom het MCU erbij halen.

Dingen kunnen ook snel veranderen, met goeie inzet kan de volgende film zomaar een kaskraker worden.

Ed Crane

Avatar

WB heeft Snyders Justice League helaas verkloot, maar verder heeft hij enkel goede films afgeleverd imo. Wat blockbusters betreft één van de interessantste filmmakers van Hollywood met ook een heel eigen signatuur.

Sunspot

Avatar

@23vd23

Ja, de donkere toon was goed, maar ding was dat Superman gewoon het licht had moeten zijn na MOS, in MOS aan het einde bijv al.

Zou zoveel vetter zijn, Superman in een donkere koude wereld, maar dan als hoop, dat is Superman, zoals we hebben kunnen zien in Jl, nar het einde toe, dat is Superman.

Zac Snyder heeft daar te lang mee gewacht, want het was de bedoeling vanaf het begin al dat Superman eerst door dingen heen moest.

Zoals ik eerder zei, MOS vond ik echt goed, maar het was geen Superman echt, had ook verwacht dat we tegen het einde van de film glimpen zouden zien, dus niet.

Grote fou tvan Snyder dat hij daar pas in de 3e film mee wilde komen.

Kom op, die Superman in het 2e deel van JL was toch echt veel vetter hoor wat mij betreft, gewoon echt Superman!

5ieb

Avatar

Warner Bros / DC gingen al de fout in door de regiseur van Superman II uit 1980 te vervangen door een ander die er een clown film van maakte. Ruzies achter de schermen etc.
Richard Donner zette een geweldige Superman neer en werd keihard onderuit gehaald door zijn vervanger Richard Lester. Komt dit een beetje bekend voor (Snyder vs Whedon)?

WB en DC leren niet. Het zijn een stel prutsers die niets leren vanuit het verleden.

Master Of Films

Avatar

5ieb "Warner Bros / DC gingen al de fout in door de regiseur van Superman II uit 1980 te vervangen door een ander die er een clown film van maakte. Ruzies achter de schermen etc."
Maar dat was niet de schuld van Warner DC!
De filmrechten waren in handen van de productenten Alexander Salkind & Ilya Salkind. Hele andere situatie dan de huidige problemen die meer bij Warner DC ligt.

Akke Moeka Hara

Avatar

Beide hebben leuke dingen op hun naam staan, vroeger extreem hard genoten van Buffy, 300 was ook leuk, Dawn of the Dead ook ok.
Maar uiteindelijk twee volwassen mannen met een flinke carriere en verleden in de filmwereld maar blijven hangen op matigheid vind ik.
Denk dat Whedon een betere versie van Batgirl kan maken dan Snyder.

nieuwslaatste nieuws

meest populair