Zack Snyder lijkt blij met vertrek Joss Whedon bij 'Batgirl'

Zack Snyder lijkt blij met vertrek Joss Whedon bij 'Batgirl'

Haat en nijd achter de schermen?

Gedurende de productie van Justice League vertrok Zack Snyder officieel vanwege de zelfmoord van zijn dochter. Niet veel later kwam het bericht dat hij ook ontslagen zou zijn. Snyder komt nu weer niet al te positief in het nieuws aangezien hij gelukkig lijkt te zijn met het recente vertrek van Joss Whedon bij Batgirl.

De regisseur van Justice League, Batman v Superman: Dawn of Justice en Man of Steel heeft namelijk een berichtje geliket waarin de tekst "For today, the only bad news is these media/press still think Whedon out was bad to DCEU! #TheyReallyShouldRiseTheBarToBeMdeia" staat. En niet alleen Snyder gaf het berichtje zijn goekeuring. Ook DC-fotograaf Clay Enos kan zich er klaarblijkelijk in vinden. Zie onder:

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Het lijkt er dus een beetje op dat Snyder (en Enos) het vertrek van Whedon helemaal niet erg vindt. Whedon rondde Snyders Justice League af en dit pakte niet goed uit. Veel van Snyders plannen belandden in de prullenbak, al dan niet door toedoen van Whedon - ook bekend van de regie van The Avengers en Avengers: Age of Ultron.

Al met al blijft het broeien achter de schermen bij het DC-filmuniversum, welke dit jaar tot uiting komt met James Wans Aquaman.



NieuwsFilm

meest populair